jocs illa tortuga


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

illa tortuga

compartir joc a Facebook illa+tortuga+ compartir joc a Twitter illa+tortuga+ compartir joc a Google+ illa+tortuga+

Jocs illa tortuga

joc gratis illa tortuga 001 L´illa trotuga
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: Ets l´encarregada de recollir i cuidar els ous de tortuga que es dipositen en la illa on vius, per tant busca i recupera tants com puguis abans d´acabar el dia.

Aquí trobaràs una selecció de jocs illa tortuga per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs illa tortuga de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs illa tortuga són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis illa tortuga 002 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis illa tortuga 003 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis illa tortuga 004 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis illa tortuga 005 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis illa tortuga 006 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis illa tortuga 007 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis illa tortuga 008 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis illa tortuga 009 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis illa tortuga 010 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis illa tortuga 011 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis illa tortuga 012 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis illa tortuga 013 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis illa tortuga 014 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis illa tortuga 015 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis illa tortuga 016 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis illa tortuga 017 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis illa tortuga 018 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis illa tortuga 019 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis illa tortuga: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació