jocs guitarrista


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

guitarrista

compartir joc a Facebook guitarrista+ compartir joc a Twitter guitarrista+ compartir joc a Google+ guitarrista+

Jocs guitarrista

joc gratis guitarrista 001 L´heroi guitarrista
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: Aquest heroi acaba amb els seus enemics utilitzat les notes de la seva guitarra.
joc gratis guitarrista 002 Guitarrista friki
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: Per uns minuts t´hauràs de convertir en un bon guitarrista però molt friki.
joc gratis guitarrista 003 El guitarrista
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: Converteix-te en un gran guitarrista i per fer-ho no et caldrà ni tenir guitarra

Aquí trobaràs una selecció de jocs guitarrista per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs guitarrista de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs guitarrista són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis guitarrista 004 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis guitarrista 005 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis guitarrista 006 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis guitarrista 007 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis guitarrista 008 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis guitarrista 009 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis guitarrista 010 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis guitarrista 011 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis guitarrista 012 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis guitarrista 013 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis guitarrista 014 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis guitarrista 015 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis guitarrista 016 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis guitarrista 017 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis guitarrista 018 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis guitarrista 019 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis guitarrista 020 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis guitarrista 021 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis guitarrista: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació