jocs guitar hero 2


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

guitar hero 2

compartir joc a Facebook guitar+hero+2+ compartir joc a Twitter guitar+hero+2+ compartir joc a Google+ guitar+hero+2+

Jocs guitar hero 2

joc gratis guitar hero 2 001 L´heroi guitarrista
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: Aquest heroi acaba amb els seus enemics utilitzat les notes de la seva guitarra.
joc gratis guitar hero 2 002 Guitar hero 2
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: Si sempre has volgut ser un veritable roquer i aprendre a tocar la guitarra, ara podràs pracaticar amb el joc Guitar Hero 2.

Aquí trobaràs una selecció de jocs guitar hero 2 per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs guitar hero 2 de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs guitar hero 2 són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis guitar hero 2 003 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis guitar hero 2 004 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis guitar hero 2 005 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis guitar hero 2 006 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis guitar hero 2 007 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis guitar hero 2 008 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis guitar hero 2 009 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis guitar hero 2 010 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis guitar hero 2 011 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis guitar hero 2 012 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis guitar hero 2 013 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis guitar hero 2 014 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis guitar hero 2 015 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis guitar hero 2 016 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis guitar hero 2 017 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis guitar hero 2 018 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis guitar hero 2 019 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis guitar hero 2 020 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis guitar hero 2: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació