jocs guerrer


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

guerrer

compartir joc a Facebook guerrer+ compartir joc a Twitter guerrer+ compartir joc a Google+ guerrer+

Jocs guerrer

joc gratis guerrer 001 Espartans
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: Ets un ferotge guerrer espartà que has d´acabar amb els teus enemics de camí a la teva ciutat.
joc gratis guerrer 002 El guerre del gel
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: Ets un guerrer del gel que ha d´alliberar la seva estimada dels malvats pingüins que la tenen tancada en una gàbia.
joc gratis guerrer 003 Lluita medieval
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: Ets un guerrer de l´exercit del rei que ha de lliurar al territori dels morts vivents.
joc gratis guerrer 004 Les formigues guerreres
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: Aquest joc tot i que pot semblar de lluita o de guerra no ho és, és més aviat un joc d´estratègia que de violència
joc gratis guerrer 005 L´atac de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: Has de defensar el castell resolent correctament les operacions matemàtiques que porten els guerrers que t´ataquen
joc gratis guerrer 006 La lluita del volcà
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: Ets un guerrer que has de sortir del volcà però per fer-ho hauràs de lluitar contra altres guerrers que et trobaràs pel camí

Aquí trobaràs una selecció de jocs guerrer per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs guerrer de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs guerrer són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis guerrer 007 Escapa de la casa de paper
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: Troba la clau i obre la porta de la casa de paper per passar al següent nivell
joc gratis guerrer 008 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis guerrer 009 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis guerrer 010 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis guerrer 011 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis guerrer 012 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis guerrer 013 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis guerrer 014 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis guerrer 015 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis guerrer 016 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis guerrer 017 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis guerrer 018 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis guerrer 019 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis guerrer 020 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis guerrer 021 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis guerrer 022 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis guerrer 023 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis guerrer 024 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis guerrer: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació