jocs goomba


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

goomba

compartir joc a Facebook goomba+ compartir joc a Twitter goomba+ compartir joc a Google+ goomba+

Jocs goomba

joc gratis goomba 001 La fuga extrema de Mario 2
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: En Mario ha d´escapar del país de Goomba i els seus aliats. Però abans ha de recollir tots els bolets que trobi pel camí.
joc gratis goomba 002 La batalla de Mario Bross
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: En Mario s´ha enfrontar als malvats Goomba en aquest joc clàssic de disparar i esquivar.

Aquí trobaràs una selecció de jocs goomba per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs goomba de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs goomba són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis goomba 003 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis goomba 004 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis goomba 005 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis goomba 006 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis goomba 007 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis goomba 008 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis goomba 009 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis goomba 010 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis goomba 011 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis goomba 012 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis goomba 013 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis goomba 014 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis goomba 015 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis goomba 016 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis goomba 017 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis goomba 018 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis goomba 019 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis goomba 020 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis goomba: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació