jocs golafre


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

golafre

compartir joc a Facebook golafre+ compartir joc a Twitter golafre+ compartir joc a Google+ golafre+

Jocs golafre

joc gratis golafre 001 L´eriçó golafre
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: L´eriçó golafre té sempre molta gana i es vol menjar tots els insectes que hi ha al seu abast, porta´l per terra fins als insectes i fes que quedi ple.
joc gratis golafre 002 El cuc golafre
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: Condueix al cuc per sobre de la taula fins arribar al menjar que més li agrada, intenta esquivar els obstacles o hauràs de tornar a començar

Aquí trobaràs una selecció de jocs golafre per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs golafre de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs golafre són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis golafre 003 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis golafre 004 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis golafre 005 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis golafre 006 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis golafre 007 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis golafre 008 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis golafre 009 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis golafre 010 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis golafre 011 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis golafre 012 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis golafre 013 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis golafre 014 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis golafre 015 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis golafre 016 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis golafre 017 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis golafre 018 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis golafre 019 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis golafre 020 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis golafre: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació