jocs gat


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

gat

compartir joc a Facebook gat+ compartir joc a Twitter gat+ compartir joc a Google+ gat+

Jocs gat

joc gratis gat 001 La petita botiga dels tresors amagats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Hi ha un carrer ple de petites botigues amb un munt de tresors amagats, podràs trobar-los abans que s´acabi el temps?
joc gratis gat 002 Els micos feliços cacen als ninges
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En els tres nivells d´aquest jocs hauràs de torbar tots els ninges amagats i al final de tot hi haurà un nivell més per trobar el gran tresor.
joc gratis gat 003 Les lletres perdudes de l´Alícia
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En tres escenes de la pel.lícula d´Alícia al país de les meravelles, hi ha tot l´alfabet amagat i tu l´hauràs de trobar tot.
joc gratis gat 004 Troba el caramel de l´hivern
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´objectiu del joc és trobar els caramels amagats en les diferents escenes de l´hivern que hi ha en cada nivell.
joc gratis gat 005 Troba la clau i escapa
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Escapar d´aquesta casa no serà fàcil. Primer hauràs de resoldre els petits enigmes amagats i després trobar la clau per sortir.
joc gratis gat 006 El gat arquer
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquest joc el que cal fer és que el gat arribi amb les seves fletxes fins al forat vermell.
joc gratis gat 007 Aquí hi ha mostre amagat
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aparentment la casa on t´has quedat atrapat és normal, està buida i la única manera de sortir és trobant la clau de la porta.
joc gratis gat 008 La patrulla canina va a la neu
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquesta ocasió els protagonistes de la Patrulla canina hauran de trobar objectes i personatges amagats a la neu.
joc gratis gat 009 Escapa de l´estudi del fotògraf
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Intenta escapar de l´estudi d´un fotògraf que ha amagat les pistes per sortir en els llocs més insospitats.
joc gratis gat 010 Els micos feliços i els ratpenats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Una nova aventura dels micos feliços on el propòsit és fer que surtin els ratpenats del seu amagatall.
joc gratis gat 011 El tren dels desafiaments
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aquest tren va carregat amb problemes matemàtics i altres jocs d´enginy que hauràs de resoldre per arribar amb una bona puntuació al final.
joc gratis gat 012 El cofre pirata
Joc. Joc online. Joc gratis gat: El que més els agrada als pirates és trobar tresors amagats i per això hauràs d´enfonsar els cofres del tresor sota el mar per tal que ells els puguin buscar després.
joc gratis gat 013 El santuari dels ocells
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Tens un petit santuari amb gàbies plenes d´ocells que la gent vol visitar i tu seràs l´encarregat que tenir-ho tot net i ben cuidat perquè tot estigui en ordre.
joc gratis gat 014 Allibera els globus
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Hi ha uns globus lligats i atrapats que volen ser lliures i volar. Dispara a les cordes que els subjecten i deixe´ls lliure.
joc gratis gat 015 Els números amagat de Ni Hao Kai-land
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquests dibuixos de Ni Hao i els seus amics, hi ha números amagats que has de trobar si vols veure totes les escenes.
joc gratis gat 016 Escapa de la casa del mapa
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquesta casa hi ha un mapa amagat que marca la manera de sortir-ne.
joc gratis gat 017 Els micos feliços ninja 2
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´objectiu del joc és trobar els 70 petits micos ninja que hi ha amagats per tot arreu.
joc gratis gat 018 Busca l´alfabet
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En unes fotografies hi ha amagat l´alfabet complert i tu l´hauràs de trobar si vols passar al següent nivell,
joc gratis gat 019 Perruqieria per gats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Has obert una nova perruqueria perquè les teves amigues gates es posin guapes.
joc gratis gat 020 El jardí de Frozen
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En el jardí de Frozen s´han perdut algunes coses. Troba-les.
joc gratis gat 021 El buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Ets el millors buscador de tresors que hi ha i per això hauràs de trobar tots els tresors amagats de les illes del carib tu sol i sortir-ne amb vida sense cap ajuda.
joc gratis gat 022 Els micos feliços a l´oest segona part
Joc. Joc online. Joc gratis gat: De nou els micos feliços estan a l´oest, aquesta vegada per trobar el gran tresor que van deixar amagat durant la febre de l´or.
joc gratis gat 023 Monedes pirata
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquest jocs seràs el capità d´una nau pirata que haurà de recórrer els mars del carib recollint les monedes i els tresors amagats.
joc gratis gat 024 Busca al Pare Noel
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquest jocs hauràs de trobar tots els Pares Noels que hi ha amagats en les diferents escenes nadalenques en el menor temps possible.
joc gratis gat 025 El jardí de la Doli
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En el jardí de la Doli hi ha vàries coses molt divertides per fer, busca-les i fer els jocs.
joc gratis gat 026 Papa´s pizzeria
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Una nova pizzeria ha obert i tu ets l´encarregat de prendre nota de les comandes i fer que les pizzes surtin a temps i tal com les demanen els clients
joc gratis gat 027 Els micos feliços i el gran dac
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Un altre entrega del famós joc dels micos feliços. En aquesta ocasió a més d´haver de passar els nivells, també hauràs de trobar els petits micos amagats en cadascun d´ells i aconseguir trobar el gran drac al final de tot.
joc gratis gat 028 Un gat i uns peixos en un sac
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Què pot passar si en el mateix lloc hi ha un gat i uns peixos amagats en un sac? Que el gat voldrà entrar al sac i menjar-se els peixos. Això és que has de fer tu, fer que el gat entri al sac i es mengi els peixos.
joc gratis gat 029 El llibre secret 3
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aquest és el capítol final d´aquesta emocionant sèrie, on descobriràs els últims misteris de la missió.
joc gratis gat 030 El llibre secret 2
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Ian i Celine pensaven que la seva missió havia acabat, però les seves aventures acaben de començar ...
joc gratis gat 031 El llibre secret
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Un jocs d´aventura i fantasia que gira al voltant d´un llibre que té vida i una nena molt especial
joc gratis gat 032 Les aventures de l´Eric
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´Eric és un gat molt actiu i durant el dia viurà un seguit d´aventures, vols acompanyar-lo i veure què fa?
joc gratis gat 033 El Déu gat contra els fills del sol
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Tu ets el Déu gat i has de lluitar contra els fills del sol que volen construir una torre per arribar fins al cim del món i conquistar-lo.
joc gratis gat 034 Les mil i una nits
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Faràs un recorregut pels contes de les mil i una nits, on hauràs de recuperar els tresors amagats entre les peces del taulell per seguir el teu camí i completar el trencaclosques final.
joc gratis gat 035 Atrapada a casa
Joc. Joc online. Joc gratis gat: La Celine està atrapada dins de casa amb el seu gat però ha de sortir urgentment a comprar menjar i no pot perquè no troba la manera de desbloquejar la porta principal.
joc gratis gat 036 El llegat de Stanwick
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Un joc de buscar objectes i misteri s´uneixen per formar aquesta aventura.
joc gratis gat 037 Els secretes de l´obra d´art
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Veuràs una obra d´art molt coneguda que amaga uns secrets entre la seva pintura.
joc gratis gat 038 Interrupció
Joc. Joc online. Joc gratis gat: La bola que has de dirigir està tancada en una habitació giratòria on hi ha uns interruptors lluminosos que estan apagats i perquè les portes de la sortida s´obrin, aquests interruptors lluminosos s´han d´encendre per marcar el camí.
joc gratis gat 039 Expedició a l´habitació
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Has d´explorar amb calma l´habitació per descobrir les formes amagades i trobar-les en l´ordre correcte.
joc gratis gat 040 L´arquera Laura
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Ets Laura, l´arquera, i la teva missió és netejar les diferents àrees del regne dels enemics amagats.
joc gratis gat 041 Atrapa fantasmes
Joc. Joc online. Joc gratis gat: T´han encarregat la missió d´atrapar tots els fantasmes que entorpeixen unes obres importants a la cuitat
joc gratis gat 042 Pinta de pixel a pixel
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En un taulell ple de números i requadres, hi ha un dibuix amagat que has de descobrir pintant de pixel a pixel
joc gratis gat 043 Un gat per Asia
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Un bon dia el gat estava mirant la tele i va voler tastar les boles de menjar asiàtic, així que va agafar un avió i...
joc gratis gat 044 Completa el circuit
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Mou les peces que calgui per fer que el circuit quedi tancat i arribi l´energia des de la senyal de negatiu a la de positiu
joc gratis gat 045 Els ninjas
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca els ninjas amagats en aquestes habitacions
joc gratis gat 046 Objectes amagats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Troba els objectes que hi ha amagats en el dibuix
joc gratis gat 047 Circuit elèctric
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Has de tancar el circuit elèctric connectant els positius amb els negatius sense repetir cap i sense que hi hagi cap creuament
joc gratis gat 048 Els números de les notes d´or
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca els números del 0 al 9 que hi ha amagats en els dibuixos
joc gratis gat 049 Els objectes perduts del temple Inca
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aconsegueix els tresors amagats en el temple dels Inca resolent els petits trencaclosques
joc gratis gat 050 El tresor del pirata Shipwreck
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquest vaixell està amagat El tresor del pirata Shipwreck i tu l´has de trobar si vols escapar
joc gratis gat 051 La defensa de la natura
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´objectriu és defensar el bosc dels elements que poden destruir-lo com el foc o les energies negatives.
joc gratis gat 052 L´operador de magatzem
Joc. Joc online. Joc gratis gat: La teva missió en aquest joc és col.locar tots els protectors a les estanteries perquè els toros no les facin malbé
joc gratis gat 053 Guarderia de gats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Cuida els gats que et deixen i vigila que en tot moment tinguin el que necessiten i estiguin contents, així guanyaràs més diners per ampliar el negoci
joc gratis gat 054 La batalla del bosc
Joc. Joc online. Joc gratis gat: El teu personatge ha de lluitar contra trolls i follets malvats per aconseguir els tresors amagats en el bosc
joc gratis gat 055 Els objectes amagats del Nadal
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca les lletres, números i objectes que hi ha amagats en aquestes postals de Nadal
joc gratis gat 056 El jardí dels animals amagats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Troba els animals amagats en els diferents jardins
joc gratis gat 057 Uneix els punts 3
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Passa per sobre dels números i descobreix el dibuix amagat
joc gratis gat 058 Sisi, detectiu privat
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca els animals amagats en aquest dibuix
joc gratis gat 059 Els animals amagats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca els animals que hi ha amagats entre els dibuixos de la pantalla
joc gratis gat 060 El gat enfadat
Joc. Joc online. Joc gratis gat: El gat vol que els porquets no arribin a casa seva i per fer-ho dispara altres porquets que destrueixin els que hi ha al camí
joc gratis gat 061 El tresor del tòtem un
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca el tresor que hi ha amagat en aquesta illa
joc gratis gat 062 La granja de monstres
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca els llocs del teu hort on puguis plantar i busca també els tresors amagats, esquiva els monstres mentre ho fas.
joc gratis gat 063 El llançador de ganivets
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Llença els ganivets i intenta encertar en els objectes sense tocar el que hi ha lligat a la roda.
joc gratis gat 064 Crea la teva mascota
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Pinta, vesteix i canvia aquest gatet/a com més t´agradi.
joc gratis gat 065 En Puru Puru miner
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En Puru Puru ha de recórrer la mina per trobar els tresor amagats.
joc gratis gat 066 TechnoMice
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Apunta bé i dispara el canó per a matar els ratolins.
joc gratis gat 067 Dolços amagats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Troba els gelats i les xuxes que hi ha amagades en aquesta casa, poden estar darrera dels quadres, les plantes, les fruites, cadires...
joc gratis gat 068 Troba i fes servir
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Primer has de trobar als objectes que hi ha a la part inferior de la pantalla. Algunes d´aquestes coses les podràs fer servir per trobar-ne d´altres que a simple vista no es veuen.
joc gratis gat 069 Pinotxo i els números amagats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Troba els números que hi ha amagats en aquests dibuixos d´en Pinotxo.

Aquí trobaràs una selecció de jocs gat per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs gat de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs gat són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis gat 070 La carrera de l´alien
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Un petit alien té un repte que és arribar tant lluny com sigui possible en una difícil ruta estel·lar.
joc gratis gat 071 Fins a 10
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aconsegueix arribar a la peça número 10 formant grups de números i augmentant el seu nombre a 10.
joc gratis gat 072 Torre mania
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´objectiu del joc és aconseguir una torre tan alta com sigui possible.
joc gratis gat 073 Uneix les mans
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´objectiu del joc és aconseguir que cap mà quedi despenjada, sino que estigui agafada d´una altra.
joc gratis gat 074 Les llums dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Troba en cadascuna de les escenes d´aquest joc el que li manca a cada personatge.
joc gratis gat 075 Golf neó
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Un joc de golf on els forats estan en llocs impossibles
joc gratis gat 076 Aliens attack
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Els aliens han envaït la terra! Ara depèn de tu salvar el planeta dels intrusos intergalàctics.
joc gratis gat 077 La petita botiga dels tresors amagats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Hi ha un carrer ple de petites botigues amb un munt de tresors amagats, podràs trobar-los abans que s´acabi el temps?
joc gratis gat 078 Cervesa o or
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En les profunditats d´una mina d´or, un gnom i un leprechaun es troben i en comptes d´estar pendents de l´or, beuen i el perden.
joc gratis gat 079 Festa de peixos
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Durant un llarg recorregut pel fons del mar, hauràs d´alliberar els peixis i els tresors atrapats.
joc gratis gat 080 Vampiritzar
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Quantes persones podràs transformar en vampir?
joc gratis gat 081 Apocalipsis
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Submergeix-te en un perillós món post-apocalíptic. Embarca´t en un viatge fascinant a través de la terra erma i sobreviu en un món destruït.
joc gratis gat 082 Puzle batalla
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aquest trencaclosques a més de ser un puzle en si mateix, et demana que muntis una història on l´ordre és el més important
joc gratis gat 083 Hop hop
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Un petit conill té per davant un llarg i perillós recorregut ple d´obstacles i pedres precioses que haurà de recollir per sumar punts i augmentar les seves habilitats.
joc gratis gat 084 L´aventura de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Uneix-te a la petita ovella en la seva aventura al voltant del món en aquest addictiu joc
joc gratis gat 085 L´esquiador
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aquest esquiador vol baixar unes de les muntanyes més difícils que hi ha, amb un recorregut ple d´obstacles que haurà de superar si vols rebre regals.
joc gratis gat 086 L´esquitol recol.lector
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aquest cop l´esquirol salta de branca a branca en un país de les meravelles nevat
joc gratis gat 087 Block buster
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´objectiu del joc és eliminar línies abans que arribin a tocar el sostre
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació