jocs gat


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

gat

compartir joc a Facebook gat+ compartir joc a Twitter gat+ compartir joc a Google+ gat+

Jocs gat

joc gratis gat 001 El buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Ets un buscadors de tresors que saps que hi ha alguns amagats en diferents cambres però per trobar-los hauràs de treballar i moure caixes.
joc gratis gat 002 Els números amagats de Madagascar
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca entre els tres dibuixos de Madagascar els números amagats de l´1 al 20
joc gratis gat 003 Els micos i la bruixeria
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca la manera de que els micos estiguin contents donant-los el que volen
joc gratis gat 004 Les lletres de les flors
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Entre vàries escenes de flors hi ha l´abecedari amagat i en un temps limitat hauràs de trobar totes les lletres que el componen
joc gratis gat 005 La petita botiga dels tresors amagats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Hi ha un carrer ple de petites botigues amb un munt de tresors amagats, podràs trobar-los abans que s´acabi el temps?
joc gratis gat 006 Els micos feliços cacen als ninges
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En els tres nivells d´aquest jocs hauràs de torbar tots els ninges amagats i al final de tot hi haurà un nivell més per trobar el gran tresor.
joc gratis gat 007 Les lletres perdudes de l´Alícia
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En tres escenes de la pel.lícula d´Alícia al país de les meravelles, hi ha tot l´alfabet amagat i tu l´hauràs de trobar tot.
joc gratis gat 008 Troba el caramel de l´hivern
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´objectiu del joc és trobar els caramels amagats en les diferents escenes de l´hivern que hi ha en cada nivell.
joc gratis gat 009 Troba la clau i escapa
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Escapar d´aquesta casa no serà fàcil. Primer hauràs de resoldre els petits enigmes amagats i després trobar la clau per sortir.
joc gratis gat 010 El gat arquer
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquest joc el que cal fer és que el gat arribi amb les seves fletxes fins al forat vermell.
joc gratis gat 011 Aquí hi ha mostre amagat
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aparentment la casa on t´has quedat atrapat és normal, està buida i la única manera de sortir és trobant la clau de la porta.
joc gratis gat 012 La patrulla canina va a la neu
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquesta ocasió els protagonistes de la Patrulla canina hauran de trobar objectes i personatges amagats a la neu.
joc gratis gat 013 Escapa de l´estudi del fotògraf
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Intenta escapar de l´estudi d´un fotògraf que ha amagat les pistes per sortir en els llocs més insospitats.
joc gratis gat 014 Els micos feliços i els ratpenats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Una nova aventura dels micos feliços on el propòsit és fer que surtin els ratpenats del seu amagatall.
joc gratis gat 015 El tren dels desafiaments
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aquest tren va carregat amb problemes matemàtics i altres jocs d´enginy que hauràs de resoldre per arribar amb una bona puntuació al final.
joc gratis gat 016 El cofre pirata
Joc. Joc online. Joc gratis gat: El que més els agrada als pirates és trobar tresors amagats i per això hauràs d´enfonsar els cofres del tresor sota el mar per tal que ells els puguin buscar després.
joc gratis gat 017 El santuari dels ocells
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Tens un petit santuari amb gàbies plenes d´ocells que la gent vol visitar i tu seràs l´encarregat que tenir-ho tot net i ben cuidat perquè tot estigui en ordre.
joc gratis gat 018 Allibera els globus
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Hi ha uns globus lligats i atrapats que volen ser lliures i volar. Dispara a les cordes que els subjecten i deixe´ls lliure.
joc gratis gat 019 Els números amagat de Ni Hao Kai-land
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquests dibuixos de Ni Hao i els seus amics, hi ha números amagats que has de trobar si vols veure totes les escenes.
joc gratis gat 020 Escapa de la casa del mapa
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquesta casa hi ha un mapa amagat que marca la manera de sortir-ne.
joc gratis gat 021 Els micos feliços ninja 2
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´objectiu del joc és trobar els 70 petits micos ninja que hi ha amagats per tot arreu.
joc gratis gat 022 Busca l´alfabet
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En unes fotografies hi ha amagat l´alfabet complert i tu l´hauràs de trobar si vols passar al següent nivell,
joc gratis gat 023 Perruqieria per gats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Has obert una nova perruqueria perquè les teves amigues gates es posin guapes.
joc gratis gat 024 El jardí de Frozen
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En el jardí de Frozen s´han perdut algunes coses. Troba-les.
joc gratis gat 025 El buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Ets el millors buscador de tresors que hi ha i per això hauràs de trobar tots els tresors amagats de les illes del carib tu sol i sortir-ne amb vida sense cap ajuda.
joc gratis gat 026 Els micos feliços a l´oest segona part
Joc. Joc online. Joc gratis gat: De nou els micos feliços estan a l´oest, aquesta vegada per trobar el gran tresor que van deixar amagat durant la febre de l´or.
joc gratis gat 027 Monedes pirata
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquest jocs seràs el capità d´una nau pirata que haurà de recórrer els mars del carib recollint les monedes i els tresors amagats.
joc gratis gat 028 Busca al Pare Noel
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquest jocs hauràs de trobar tots els Pares Noels que hi ha amagats en les diferents escenes nadalenques en el menor temps possible.
joc gratis gat 029 El jardí de la Doli
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En el jardí de la Doli hi ha vàries coses molt divertides per fer, busca-les i fer els jocs.
joc gratis gat 030 Papa´s pizzeria
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Una nova pizzeria ha obert i tu ets l´encarregat de prendre nota de les comandes i fer que les pizzes surtin a temps i tal com les demanen els clients
joc gratis gat 031 Els micos feliços i el gran dac
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Un altre entrega del famós joc dels micos feliços. En aquesta ocasió a més d´haver de passar els nivells, també hauràs de trobar els petits micos amagats en cadascun d´ells i aconseguir trobar el gran drac al final de tot.
joc gratis gat 032 Un gat i uns peixos en un sac
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Què pot passar si en el mateix lloc hi ha un gat i uns peixos amagats en un sac? Que el gat voldrà entrar al sac i menjar-se els peixos. Això és que has de fer tu, fer que el gat entri al sac i es mengi els peixos.
joc gratis gat 033 El llibre secret 3
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aquest és el capítol final d´aquesta emocionant sèrie, on descobriràs els últims misteris de la missió.
joc gratis gat 034 El llibre secret 2
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Ian i Celine pensaven que la seva missió havia acabat, però les seves aventures acaben de començar ...
joc gratis gat 035 El llibre secret
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Un jocs d´aventura i fantasia que gira al voltant d´un llibre que té vida i una nena molt especial
joc gratis gat 036 Les aventures de l´Eric
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´Eric és un gat molt actiu i durant el dia viurà un seguit d´aventures, vols acompanyar-lo i veure què fa?
joc gratis gat 037 El Déu gat contra els fills del sol
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Tu ets el Déu gat i has de lluitar contra els fills del sol que volen construir una torre per arribar fins al cim del món i conquistar-lo.
joc gratis gat 038 Les mil i una nits
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Faràs un recorregut pels contes de les mil i una nits, on hauràs de recuperar els tresors amagats entre les peces del taulell per seguir el teu camí i completar el trencaclosques final.
joc gratis gat 039 Atrapada a casa
Joc. Joc online. Joc gratis gat: La Celine està atrapada dins de casa amb el seu gat però ha de sortir urgentment a comprar menjar i no pot perquè no troba la manera de desbloquejar la porta principal.
joc gratis gat 040 El llegat de Stanwick
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Un joc de buscar objectes i misteri s´uneixen per formar aquesta aventura.
joc gratis gat 041 Els secretes de l´obra d´art
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Veuràs una obra d´art molt coneguda que amaga uns secrets entre la seva pintura.
joc gratis gat 042 Interrupció
Joc. Joc online. Joc gratis gat: La bola que has de dirigir està tancada en una habitació giratòria on hi ha uns interruptors lluminosos que estan apagats i perquè les portes de la sortida s´obrin, aquests interruptors lluminosos s´han d´encendre per marcar el camí.
joc gratis gat 043 Expedició a l´habitació
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Has d´explorar amb calma l´habitació per descobrir les formes amagades i trobar-les en l´ordre correcte.
joc gratis gat 044 L´arquera Laura
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Ets Laura, l´arquera, i la teva missió és netejar les diferents àrees del regne dels enemics amagats.
joc gratis gat 045 Atrapa fantasmes
Joc. Joc online. Joc gratis gat: T´han encarregat la missió d´atrapar tots els fantasmes que entorpeixen unes obres importants a la cuitat
joc gratis gat 046 Pinta de pixel a pixel
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En un taulell ple de números i requadres, hi ha un dibuix amagat que has de descobrir pintant de pixel a pixel
joc gratis gat 047 Un gat per Asia
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Un bon dia el gat estava mirant la tele i va voler tastar les boles de menjar asiàtic, així que va agafar un avió i...
joc gratis gat 048 Completa el circuit
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Mou les peces que calgui per fer que el circuit quedi tancat i arribi l´energia des de la senyal de negatiu a la de positiu
joc gratis gat 049 Els ninjas
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca els ninjas amagats en aquestes habitacions
joc gratis gat 050 Objectes amagats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Troba els objectes que hi ha amagats en el dibuix
joc gratis gat 051 Circuit elèctric
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Has de tancar el circuit elèctric connectant els positius amb els negatius sense repetir cap i sense que hi hagi cap creuament
joc gratis gat 052 Els números de les notes d´or
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca els números del 0 al 9 que hi ha amagats en els dibuixos
joc gratis gat 053 Els objectes perduts del temple Inca
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aconsegueix els tresors amagats en el temple dels Inca resolent els petits trencaclosques
joc gratis gat 054 El tresor del pirata Shipwreck
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquest vaixell està amagat El tresor del pirata Shipwreck i tu l´has de trobar si vols escapar
joc gratis gat 055 La defensa de la natura
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´objectriu és defensar el bosc dels elements que poden destruir-lo com el foc o les energies negatives.
joc gratis gat 056 L´operador de magatzem
Joc. Joc online. Joc gratis gat: La teva missió en aquest joc és col.locar tots els protectors a les estanteries perquè els toros no les facin malbé
joc gratis gat 057 Guarderia de gats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Cuida els gats que et deixen i vigila que en tot moment tinguin el que necessiten i estiguin contents, així guanyaràs més diners per ampliar el negoci
joc gratis gat 058 La batalla del bosc
Joc. Joc online. Joc gratis gat: El teu personatge ha de lluitar contra trolls i follets malvats per aconseguir els tresors amagats en el bosc
joc gratis gat 059 Els objectes amagats del Nadal
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca les lletres, números i objectes que hi ha amagats en aquestes postals de Nadal
joc gratis gat 060 El jardí dels animals amagats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Troba els animals amagats en els diferents jardins
joc gratis gat 061 Uneix els punts 3
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Passa per sobre dels números i descobreix el dibuix amagat
joc gratis gat 062 Sisi, detectiu privat
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca els animals amagats en aquest dibuix
joc gratis gat 063 Els animals amagats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca els animals que hi ha amagats entre els dibuixos de la pantalla
joc gratis gat 064 El gat enfadat
Joc. Joc online. Joc gratis gat: El gat vol que els porquets no arribin a casa seva i per fer-ho dispara altres porquets que destrueixin els que hi ha al camí
joc gratis gat 065 El tresor del tòtem un
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca el tresor que hi ha amagat en aquesta illa
joc gratis gat 066 La granja de monstres
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Busca els llocs del teu hort on puguis plantar i busca també els tresors amagats, esquiva els monstres mentre ho fas.
joc gratis gat 067 El llançador de ganivets
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Llença els ganivets i intenta encertar en els objectes sense tocar el que hi ha lligat a la roda.
joc gratis gat 068 Crea la teva mascota
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Pinta, vesteix i canvia aquest gatet/a com més t´agradi.
joc gratis gat 069 En Puru Puru miner
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En Puru Puru ha de recórrer la mina per trobar els tresor amagats.
joc gratis gat 070 TechnoMice
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Apunta bé i dispara el canó per a matar els ratolins.
joc gratis gat 071 Dolços amagats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Troba els gelats i les xuxes que hi ha amagades en aquesta casa, poden estar darrera dels quadres, les plantes, les fruites, cadires...
joc gratis gat 072 Troba i fes servir
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Primer has de trobar als objectes que hi ha a la part inferior de la pantalla. Algunes d´aquestes coses les podràs fer servir per trobar-ne d´altres que a simple vista no es veuen.
joc gratis gat 073 Pinotxo i els números amagats
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Troba els números que hi ha amagats en aquests dibuixos d´en Pinotxo.
joc gratis gat 074 El hàmster viatger
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aquest hàmster ha de trobar tots els trossos de formatge que hi ha amagats al recorregut.

Aquí trobaràs una selecció de jocs gat per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs gat de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs gat són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis gat 075 Bona nit senyor Snoozleberg
Joc. Joc online. Joc gratis gat: El senyor Snoozleberg s´ha tornat a escapar de casa somnàmbul, ajuda´l a tornar.
joc gratis gat 076 Mal son 3
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis gat 077 Mal son 2
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis gat 078 Mals sons 1
Joc. Joc online. Joc gratis gat: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis gat 079 Matemàtiques bubble pop
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aquest joc posarà aprova la teva rapidesa en el càlcul mental
joc gratis gat 080 Tresor a la foscor
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Tens només uns segons per memoritza el recorregut que cal fer per arribar al tresor i després hi hauràs d´arribar a les fosques
joc gratis gat 081 La biblioteca
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Demostra que ets una bona bibliotecària i entrega als alumnes els llibres que demanin a la màxima velocitat
joc gratis gat 082 La princesa escapa del castell
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Ajuda a la princesa a que escapi del castell on la tenen presonera
joc gratis gat 083 Fuga ràpida
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Vas contra rellotge per escapar de tres escenaris diferents
joc gratis gat 084 Mico mètric
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Ajuda al mico a superar els obstacles per arribar al final del nivell i desbloquejar les diferents àrees del seu planeta
joc gratis gat 085 En forma de ninja
Joc. Joc online. Joc gratis gat: La peça en forma de ninja ha de tocar la peça en forma de senyor per passar de nivell
joc gratis gat 086 El forat
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquest jocs de tetris la dificultat està en ser suficientment ràpid per escollir la peça que encaixa en el forat més proper
joc gratis gat 087 El jove Indiana Jones
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Aquest jove Indiana Jones, recorrerà diferents laberints per recollir tots els diamantes mentre esquiva perills i obstacles
joc gratis gat 088 El buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Ets un buscadors de tresors que saps que hi ha alguns amagats en diferents cambres però per trobar-los hauràs de treballar i moure caixes.
joc gratis gat 089 Wheely 6: Conte de fades
Joc. Joc online. Joc gratis gat: En aquesta ocasió en Wheely serà un cavaller que rescatarà a la seva princesa de tots els perills en els que es trobi
joc gratis gat 090 Wheely 5: Armageddon
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Una aventura més d´en Wheely, aquesta vegada té la missió de trobar un talla gespa.
joc gratis gat 091 El camí de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Un curiós recorregut marxa enrere porta al nostra protagonista per camins plens d´obstacles i animals estranys
joc gratis gat 092 Mansió fantasma 8
Joc. Joc online. Joc gratis gat: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació