jocs escape


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

escape

compartir joc a Facebook escape+ compartir joc a Twitter escape+ compartir joc a Google+ escape+

Jocs escape

joc gratis escape 001 La princesa escapa del castell
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Ajuda a la princesa a que escapi del castell on la tenen presonera
joc gratis escape 002 Fuga ràpida
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Vas contra rellotge per escapar de tres escenaris diferents
joc gratis escape 003 Escapa de l´illa del far
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Troba la manera de sortir d´aquesta illa amb pocs recursos i pistes amagades
joc gratis escape 004 Escapa de la casa del nadal
Joc. Joc online. Joc gratis escape: En una casa decorada pel nadal hi ha peces de trencaclosques amagades que hauràs de trobar si vols sortir
joc gratis escape 005 El misteri del drac de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Un joc clàssic de pistes i enigmes que et portaran a un gran tresor
joc gratis escape 006 La fugida del faraó
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Un faraó que ha estat tancat en un museu durant anys vols escapar per viure aventures i tu l´has d´ajudar a aconseguir-ho
joc gratis escape 007 El puzle de la torre
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Dos personatges han de sortir de les diferents cambres d´una torre on estan tancats i per fer-ho hauran de treballar en equip
joc gratis escape 008 Escapa de la casa embruixada 3
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Dos intrèpids joves han entrat en una casa on mostres i criatures estranyes recorren les habitacions.
joc gratis escape 009 Escapa de la casa embruixada
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Troba la manera d´escapar de la casa embruixada, on els passadissos secrets, monstres i paranys et faran difícil fer-ho
joc gratis escape 010 Escapa de la meva cuina
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estic tancat a casa meva i no trobo la manera d´escapar, pots ajudar-me?
joc gratis escape 011 Escapa del zoo 2
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Els animals estan atrapats en gàbies o caixes i has d´aconseguir que arribin a la porta per escapar
joc gratis escape 012 Troba el meu mòbil
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Durant una acampada he perdut el mòbil, pots ajudar-me a trobar-lo?
joc gratis escape 013 Escapa del campament
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Una noia que està retinguda en un campament contra la seva voluntat vol retrobar-se amb el seu xicot i per fer-ho haurà d´esquivar els membres del campament
joc gratis escape 014 Escapa de la casa de paper
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Troba la clau i obre la porta de la casa de paper per passar al següent nivell
joc gratis escape 015 Escapa del castell abandonat
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs a les catacumbes d´un vell castell del que hauràs de sortir pels teus propis mitjans.
joc gratis escape 016 Escapa de la casa de l´home vell
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Intenta escapar d´aquesta casa plena de petits trecaclosques i misteris que caldrà resoldre per poder sortir.
joc gratis escape 017 L´Scooby-doo escapa del Coolsonian
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Un joc d´escape, on els que han de sortir són l´Scoobdoo i el seu inseparable amic Shaggy.
joc gratis escape 018 Escapa de la casa dels números
Joc. Joc online. Joc gratis escape: En aquesta casa hi ha molts números, però no tots són necessaris per escapar. La teva feina serà la de descartar i utilitzar els números correctes.
joc gratis escape 019 Escapa de la casa de l´arbre
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Intenta sortir d´aquesta casa penjada sobre un arbre, que amaga la clau en un racó que només es descobrirà quan aconsegueixis resoldre tots els enigmes.
joc gratis escape 020 Troba la clau i escapa
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Escapar d´aquesta casa no serà fàcil. Primer hauràs de resoldre els petits enigmes amagats i després trobar la clau per sortir.
joc gratis escape 021 Escapa del petit apartament
Joc. Joc online. Joc gratis escape: T´has quedat tancada en un petit apartament que només té quatre estances. Busca la clau que et farà obrir la porta de sortida.
joc gratis escape 022 La Ventafocs vol anar al ball
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Com ja saps el conte de la Ventafocs dius que per anar al vall la seva fadrina co nverteix a animals i objectes en una carrossa i patges per tal que ella pugui anar al ball. Tuhauràs d´aconseguir aquestes coses i ajudar-la sortir de casa per arribar al ball a temps.
joc gratis escape 023 Escapa de la casa de l´examen
Joc. Joc online. Joc gratis escape: T´has quedat tancat en una casa on la única manera de sortir és aprovar l´examen que et posaran en diferents llocs.
joc gratis escape 024 Aquí hi ha mostre amagat
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Aparentment la casa on t´has quedat atrapat és normal, està buida i la única manera de sortir és trobant la clau de la porta.
joc gratis escape 025 Escapa de l´estudi del fotògraf
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Intenta escapar de l´estudi d´un fotògraf que ha amagat les pistes per sortir en els llocs més insospitats.
joc gratis escape 026 El gran escape: aventura a la Terra
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Un petit extraterrestre ha de tornar el seu planeta, però abans de fer-ho ha de recollir totes les estrelles caigudes.
joc gratis escape 027 Escapa de la casa de la bruixa
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estaves fent el `truco o trato` pels carrers de la teva ciutat quan una bruixa us ha tancat en el seu soterrani. Intenta escapar abans de que es faci de dia.
joc gratis escape 028 Escapa de la botiga d´electrodomèstics
Joc. Joc online. Joc gratis escape: La botiga on estaves mirant electrodomèstics ha tancat i t´has quedat a dins. Troba la manera de sortir.
joc gratis escape 029 Segrest
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Tu i la teva xicota estàveu passant uns dies acampats i de cop ella desapareix. Saps que algú se l´ha emportat i has de rescatar-la abans que la matin.
joc gratis escape 030 Escapa de la casa retro
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs tancat en una casa decorada amb un estil retro i tu ets més aviat punk. Escapa de seguida abans de que acabis convertit en Paul Mccartney.
joc gratis escape 031 Ajuda a la Juliet a escapar del museu
Joc. Joc online. Joc gratis escape: La pobre Juliet s´ha tornat a quedar tancada, aquest cop en un museu.
joc gratis escape 032 Escapa del misteri del tòtem
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs tancat en una habitació plena de peces inques i la única sortida està tancada per un trencaclosques que has resoldre perquè la porta s´obri.
joc gratis escape 033 Escapa de la casa del gran puzle
Joc. Joc online. Joc gratis escape: T´ha quedat tancat en una casa amb molt misteris per desvetllar. Troba´ls i soluciona´ls per sortir.
joc gratis escape 034 Resol el misteri
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Hi ha un misteri que has de resoldre i per aconseguir-ho hauràs de seguit totes les pistes i superar els petits jocs que aniràs trobant.
joc gratis escape 035 Escapa de la casa americana
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs tancat en una casa d´estil americà i per sortir hauràs de trobar la combinació.
joc gratis escape 036 La princesa Juliet escapa de les clavegueres
Joc. Joc online. Joc gratis escape: A la princesa Jiliet l´han atrapat uns monstres que viuen a les clavagueres i tu l´has d´ajudar a escapar.
joc gratis escape 037 Escapa de la nau alienígena
Joc. Joc online. Joc gratis escape: T´has quedat tancat en una nau alienígena i no saps com sortir-ne. Busca per tot arreu les pistes i petits jocs que et portaran fins a la sortida.
joc gratis escape 038 Un escape brillant
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Aconsegueix escapar d´aquesta gran casa i al final tindràs una gran sorpresa brillant
joc gratis escape 039 Escapa de la casa del mapa
Joc. Joc online. Joc gratis escape: En aquesta casa hi ha un mapa amagat que marca la manera de sortir-ne.
joc gratis escape 040 Escapa de la casa dels horrors
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Has entrar a l´atracció de la casa dels horrors però t´han deixat tancat i per sortir hauràs de trobat la manera de fer-ho sense ajuda.
joc gratis escape 041 Escapa de la piscina
Joc. Joc online. Joc gratis escape: T´has quedat tancat en una piscina coberta i la teva única manera de sortir és trobant la clau i resolent els petits trencaclosques que i ha per tot arreu.
joc gratis escape 042 Escapa de la torre del rellotge
Joc. Joc online. Joc gratis escape: T´has quedat tancat en una torre de cinc pisos on la única sortida que hi ha està tancada i per poder sortir hauràs de trobar la clau.
joc gratis escape 043 Escapa de la llibreria
Joc. Joc online. Joc gratis escape: T´has quedat tancat en una llibre on aparentment només hi ha llibres i més llibres però si busques trobaràs la manera de sortir.
joc gratis escape 044 Escapa del laboratori
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Hi ha una noia molt amoïnada perquè s´ha quedat tancada en un laboratori botànic. Pots ajudar-la a sortir?
joc gratis escape 045 Escapa de l´oficina de correus
Joc. Joc online. Joc gratis escape: T´has quedat tancat en una oficina de correus i per sortir hauràs de seguir les pistes que et portaran dins a la solució de la porta tancada.
joc gratis escape 046 Escapa de l´hivernacle
Joc. Joc online. Joc gratis escape: T´has quedat atrapat en un hivernacle del que hauràs de resoldre diferents enigmes i trobar les pistes que et portin a sortir-ne.
joc gratis escape 047 Escapa de la cova del drac
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs tancat en una cova on habita un drac, però no pots sortir perquè et falta la clau, busca-la i surt tan aviat com puguis.
joc gratis escape 048 Escapa amb el vaixell
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs a alta mar dins d´un vaixell i el necessites per escapar i arribar a casa, però abans hauràs de descobrir com posar-lo en marxa.
joc gratis escape 049 Escapa de la casa de les joguines
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Ja fa dies que ha passat nadal però tu encara estàs tancar en una casa plena de decoració nadalenca i joguines. Has d´escapar ara o et quedaràs tancat fins a les properes vacances de nadal.
joc gratis escape 050 L´últin príncep d´Egipte
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Diu la llegenda que el destinat a ser l´´ultim príncep d´Egipte trobarà la manera d´arribar al temple i coronar-se com a rei.
joc gratis escape 051 El temple secret
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Has de sortir del temple secret dels templaris però per fer-ho hauràs de desvetllar l´enigma que s´amaga en el seu interior.
joc gratis escape 052 Escapa d´un psicòpata
Joc. Joc online. Joc gratis escape: T´has despertat en una habitació on aparentment hi han torturat o matat algú. Has d´escapar abans de que torni el psicòpata
joc gratis escape 053 Escapa de l´habitació de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs tancat en una habitació plena de misteris matemàtics i per escapar d´allà els hauràs de resoldre.
joc gratis escape 054 Escapa de la casa de la illa
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Has quedat atrapat en una gran casa d´una illa i la única manera d´escapar es trobant la clau que obre la porta de sortida
joc gratis escape 055 Allibera a les fades
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Per alliberar a les petites fades que estan tancades en gàbies, hauràs d´utilitzar la teva imaginació, habilitat i coneixements per moure´t pels diferents escenaris i seguir les pistes que porten a les claus de la presó de les fades
joc gratis escape 056 Phineas en el museu
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Phineas està en el museu d´art i història però no és un museu normal i corrent sinó que està ple de perills per tot arreu i ell no es dona compte de res.
joc gratis escape 057 Escapa de la mina fosca
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs tancat en una mina fosca i solitària, per sortir has de trobar la clau i la maner de fer-la servir
joc gratis escape 058 La faraona Cat
Joc. Joc online. Joc gratis escape: En aquest joc et converteixes en una valenta arqueòloga que ha de rescatar a la faraona Cat.
joc gratis escape 059 Rescat a l´interior de la Terra
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Ets una valenta enamorada que ha de rescatar al seu príncep de l´interior de la Terra.
joc gratis escape 060 Les aventures d´ScoobyDoo 1
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Aquesta és la primera part d´una de les aventures de l´ScoobyDoo i en Shaggy, on el fantasma d´un terrible pirata arriba a un vaixell per atacar als seus tripulants i fer-se amb el control del vaixell.
joc gratis escape 061 Escapa de l´habitació de l´horror
Joc. Joc online. Joc gratis escape: T´has despertat tancat en un lloc on ha passat alguna cosa horrorosa i el teu cap només et demana que surtis de seguida d´allà.
joc gratis escape 062 Escapa de la cambra gòtica
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs tancat en una habitació un pel sinistra i has d´escapar de seguida
joc gratis escape 063 Atrapada a casa
Joc. Joc online. Joc gratis escape: La Celine està atrapada dins de casa amb el seu gat però ha de sortir urgentment a comprar menjar i no pot perquè no troba la manera de desbloquejar la porta principal.
joc gratis escape 064 La fira de Carnyville
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Ets a casa amb la teva dona i no pots dormir perquè a fora hi ha una fira que fa un soroll ensordidor. Has de trobar la manera de fer que el soroll pari.
joc gratis escape 065 La casa encantada
Joc. Joc online. Joc gratis escape: De cop t´has trobat tancar a la casa encantada que està plena de monstres i éssers estranys que no et posaran les coses fàcils per sortir-ne viu.
joc gratis escape 066 Escapa del pou
Joc. Joc online. Joc gratis escape: T´han tancat en un pou ple d´animals i has de sortir-ne tant aviat com sigui possible
joc gratis escape 067 Adam i Eva 2
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Aquest joc és la segona part d´Adam i Eva, una divertida aventura on el protagonista és Adam i el seu objectiu és escapar ben lluny d´Eva, ja que després d´un temps junts ja no pot més.
joc gratis escape 068 En Lobotomy
Joc. Joc online. Joc gratis escape: En Lobotomy viu dins d´una central nuclear i vol veure que hi ha a l´exterior i per fer-ho primer ha de sortir de la central
joc gratis escape 069 Allibera als àngels
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Hi ha tres àngels atrapats en un conte, cada capítol d´aquest conte té una escena on hi ha un dels àngels que tu has d´alliberar.
joc gratis escape 070 Escapa de l´apartament
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca la clau que obre la finestra per on has de sortir de l´apartament on estàs tancat.
joc gratis escape 071 Escapa de la cabina del capirà
Joc. Joc online. Joc gratis escape: La teva missió en aquest joc és escapar de la cabina del capità pirata.
joc gratis escape 072 La fuga d´Slime
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Ajuda a Slime a escapar del laboratori on el tenen tancat per experimentar amb ell. Vigila perquè el camí de sortida està ple d´obstacles i perills diversos
joc gratis escape 073 Jim i Mary
Joc. Joc online. Joc gratis escape: En Jim i la Mary estan enamorats però les seves famílies no volen aquesta relació. Ells s´escapen per amagar-se al bosc però pel camí hauran de reforçar el seu amor trobant tots els cors i superar les proves del camí conjuntament.
joc gratis escape 074 Escapa del castell del lleó
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca les peces i objectes que et portaran a trobar la clau final per sortir de la cambra del castell del lleó on estàs tancat
joc gratis escape 075 Escapa dels jardins encantats
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Intenta escapar dels jardins encantats
joc gratis escape 076 Feliç Halloween
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Troba la manera de passar el millor Halloween
joc gratis escape 077 Escapa del desert egipci
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Un joc d´escape senzill i divertit on hauràs d´escapar del calorós desert egipci
joc gratis escape 078 Escapa del temple del misteri
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca les pistes que et portaran a trobar la clau que obra la porta de sortida del temple
joc gratis escape 079 Escapa del castell de la foscor
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca tot allò que t´ajudi a escapar de la cel.la on estàs tancat
joc gratis escape 080 Escapa de la torre del terror
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs tancat en una torre plena d´habitacions i objectes estranys i per sortir hauràs de resoldre els petits misteris que s´et presenten i trobar la clau per sortir
joc gratis escape 081 Baba yaga
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Has d´escapar de casa de la bruixa Baba Yaga
joc gratis escape 082 Escapa de la cas d´en Robin Hood
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Per escapar d´aquesta casa, has d´aconseguir totes les fletxes que hi caben a la diana i trobaràs la clau que obre la porta de sortida
joc gratis escape 083 Rescat al planeta Yepi
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Han segrestat a la teva enamorada i has d´anar al planeta Yepi per trobar-la i treure-la d´allà.
joc gratis escape 084 El vaixell pirata
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Escapa del vaixell pirata
joc gratis escape 085 Escapa amb el cotxe
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Troba les peces que li falten al cotxe i escapa tant ràpid com puguis
joc gratis escape 086 Busca les claus
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs tancat en una casa misteriosa i has de trobar les tres claus que obren els tres candaus per sortir
joc gratis escape 087 Escapa de la casa dels símbols
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca per tota la casa la clau per sortir
joc gratis escape 088 Escapa de la granja
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Aconsegueix seguir totes les pistes que et portaran a trobar la clau que obra la porta de sortida
joc gratis escape 089 Escapa del laboratori
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Aconsegueix esquivar els vigilants i éssers estranys que hi ha pel laboratori i escapa
joc gratis escape 090 Escapa de la tomba
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Intenta escapar de la tomba tant ràpid com puguis
joc gratis escape 091 Escapa de la casa museu
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Senzill joc d´escapament on l´objectiu és sortir de la casa
joc gratis escape 092 El tresor del pirata Shipwreck
Joc. Joc online. Joc gratis escape: En aquest vaixell està amagat El tresor del pirata Shipwreck i tu l´has de trobar si vols escapar
joc gratis escape 093 Escapa de la casa dels Picapedra
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca els objectes que et poden ser útils per escapar de la casa dels Picapedra
joc gratis escape 094 Escapa del búnquer
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Troba les peces, resolt els enigmes, obre les portes i escapa del búnquer
joc gratis escape 095 L´illa del tresor
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Has tingut un accident i has caigut en una illa deserta. Aprofita els recursos de que disposes i troba el tresor
joc gratis escape 096 El laberint de Cheops
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Escapa del laberint resolent els trencaclosques que et trobaràs pel camí
joc gratis escape 097 La corona amagada
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Troba la corona que hi ha amagada en aquest palau
joc gratis escape 098 Escapa de la mina
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Troba la manera d´obrir els quatre candaus que tancan la porta de sortida de la mina
joc gratis escape 099 El laberint de la Sisi
Joc. Joc online. Joc gratis escape: El primer que has de fer és trobar tots els diamants i quan no en quedi cap busca la clau per sortir del laberint
joc gratis escape 100 L´habitació del caos
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Intenta escapar d´aquesta habitació del caos
joc gratis escape 101 El camí per sobre la lava
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Construeix un camí per sobre de la lava perquè els cavernícoles puguin sortir
joc gratis escape 102 Escapa del castell
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Troba la sortida i les claus per sortir del castell
joc gratis escape 103 De camí a Betlem
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca en les escenes de Nadal les peces per montar el Betlem i escapar
joc gratis escape 104 Escapa de l´habitació de colors
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Aconsegueix la clau per obrir la porta i escapar de l´habitació
joc gratis escape 105 La casa de Halloween
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Intenta escapar de la casa de Halloween
joc gratis escape 106 Escapa de la cripta
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca la manera de sortir de la cripta on estàs tancat/da
joc gratis escape 107 Escapa de l´Edat mitjana 4
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca tots els objectes i eines que puguis utlitzar per escapar
joc gratis escape 108 Escapa de la cova del tresor
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs tancat en una cova amb un tresor, primer has de trobar el tresor i després escapar amb ell
joc gratis escape 109 El secret de la vinya
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs en una gran casa i hauràs de trobar la manera de sortir
joc gratis escape 110 Escapa de l´Edat mitjana 5
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca tots els objectes i eines que puguis utlitzar per escapar
joc gratis escape 111 Escapa del temple Azteca
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca els objectes que et puguin fer falta per escapar
joc gratis escape 112 Escapa de l´edad mitjana 3
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca tots els objectes i resolt tots els puzzles per escapar
joc gratis escape 113 Escapa de la casa de caramel
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca la clau per sortir de la casa de caramel
joc gratis escape 114 Mala memòria
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca la manera d´escapar de la casa de la mala memòria
joc gratis escape 115 El secret del jardí
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Cerca tots els objectes que hi ha a la dreta de la pantalla i així sortiràs del jardí
joc gratis escape 116 Escapa de l´Edat Mitjana 2
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca totes les eines i objectes que et puguin fer falta per obrir la porta i escapar
joc gratis escape 117 Escapa de la Vila Galé
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Busca tot allò que et pugui fer falta per resoldre els enigmes i escapar de la casa
joc gratis escape 118 Escapa de l´Edat Mitjana
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Intenta trobar els taps de la roda que obre la porta per escapar del castell de l´Edat Mitjana
joc gratis escape 119 Escapa del túnel
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Intenta escapar del túnel on estàs atrapat. Busca les eines que t´ajudin a obrir les portes, desenterrar objectes, trencar parets...
joc gratis escape 120 Escapa de la casa
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Troba la manera de sortir d´aquesta casa on has quedat atrapat. Per fer-ho hauràs de resoldre petits entrellats i trobar les claus que et donaran les pistes fins arribar a sortir de la casa.
joc gratis escape 121 Escapa del món màgic
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Hi ha un noi tancat en un castell màgic i tu l´has d´ajudar a sortir
joc gratis escape 122 Escapar del túnel
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Estàs tancat en un túnel i has d´aconseguir obrir totes les portes per a escapar.
joc gratis escape 123 Rescat de pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Allibera aquests pingüins del lloc on estan atrapats i ajuda´ls a arribar a casa seva.

Aquí trobaràs una selecció de jocs escape per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs escape de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs escape són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis escape 124 Bona nit senyor Snoozleberg
Joc. Joc online. Joc gratis escape: El senyor Snoozleberg s´ha tornat a escapar de casa somnàmbul, ajuda´l a tornar.
joc gratis escape 125 Mal son 3
Joc. Joc online. Joc gratis escape: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis escape 126 Mal son 2
Joc. Joc online. Joc gratis escape: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis escape 127 Mals sons 1
Joc. Joc online. Joc gratis escape: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc gratis escape 128 Matemàtiques bubble pop
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Aquest joc posarà aprova la teva rapidesa en el càlcul mental
joc gratis escape 129 Tresor a la foscor
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Tens només uns segons per memoritza el recorregut que cal fer per arribar al tresor i després hi hauràs d´arribar a les fosques
joc gratis escape 130 La biblioteca
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Demostra que ets una bona bibliotecària i entrega als alumnes els llibres que demanin a la màxima velocitat
joc gratis escape 131 La princesa escapa del castell
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Ajuda a la princesa a que escapi del castell on la tenen presonera
joc gratis escape 132 Fuga ràpida
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Vas contra rellotge per escapar de tres escenaris diferents
joc gratis escape 133 Mico mètric
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Ajuda al mico a superar els obstacles per arribar al final del nivell i desbloquejar les diferents àrees del seu planeta
joc gratis escape 134 En forma de ninja
Joc. Joc online. Joc gratis escape: La peça en forma de ninja ha de tocar la peça en forma de senyor per passar de nivell
joc gratis escape 135 El forat
Joc. Joc online. Joc gratis escape: En aquest jocs de tetris la dificultat està en ser suficientment ràpid per escollir la peça que encaixa en el forat més proper
joc gratis escape 136 El jove Indiana Jones
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Aquest jove Indiana Jones, recorrerà diferents laberints per recollir tots els diamantes mentre esquiva perills i obstacles
joc gratis escape 137 El buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Ets un buscadors de tresors que saps que hi ha alguns amagats en diferents cambres però per trobar-los hauràs de treballar i moure caixes.
joc gratis escape 138 Wheely 6: Conte de fades
Joc. Joc online. Joc gratis escape: En aquesta ocasió en Wheely serà un cavaller que rescatarà a la seva princesa de tots els perills en els que es trobi
joc gratis escape 139 Wheely 5: Armageddon
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Una aventura més d´en Wheely, aquesta vegada té la missió de trobar un talla gespa.
joc gratis escape 140 El camí de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Un curiós recorregut marxa enrere porta al nostra protagonista per camins plens d´obstacles i animals estranys
joc gratis escape 141 Mansió fantasma 8
Joc. Joc online. Joc gratis escape: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació