jocs disparar


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

disparar

compartir joc a Facebook disparar+ compartir joc a Twitter disparar+ compartir joc a Google+ disparar+

Jocs disparar

joc gratis disparar 001 Congelació profunda
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: El Pare Noel vol acabar amb els enemics del nadal utilitzant la seva pistola de congelació
joc gratis disparar 002 Les caixes de nadal
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Unes caixes dolentes volen canviar de tamany i aspecte i l´únic que ho pot fer és el Pare Noel amb el seu canó màgic
joc gratis disparar 003 Llops contra ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: L´objectiu del jocs es protegir a les ovelles d´un exèrcit implacable de llops ferotges mitjançant la construcció d´armes i torres de defensa
joc gratis disparar 004 La conquesta Antàrtica
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Dos grups de pingüins lluiten per ser ells els que es quedin com a vencedors de les seves petites illes.
joc gratis disparar 005 Canó de les perles
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Intenta que caiguin totes les perles a terra
joc gratis disparar 006 Batalla de Waterloo 2
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En Napoleó té un canó amb el que ha d´acabar amb els seus enemics a la batalla de Waterloo
joc gratis disparar 007 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis disparar 008 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis disparar 009 Aliens attack
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Els aliens han envaït la terra! Ara depèn de tu salvar el planeta dels intrusos intergalàctics.
joc gratis disparar 010 Missió de guerra
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ets un soldat que porta un tanc i has de complir amb les missions que t´encomanin.
joc gratis disparar 011 Bombes contra zombis
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Demostra la teva habilitat per llençar bombes i acabar amb les zombis
joc gratis disparar 012 Shaggy caçador de zombies
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En Shaggy caça els zombies amb una pistola de rajos i aquesta pistola es carrega amb lletres.
joc gratis disparar 013 Rambo
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Un soldat sol contra un exèrcit. Serà capaç d´acabar la seva missió?
joc gratis disparar 014 El ball dels morts
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Quan un penjat queda suspès i el seu cos es balanceja, es diu que fa el ball dels morts.
joc gratis disparar 015 L´heroi guitarrista
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Aquest heroi acaba amb els seus enemics utilitzat les notes de la seva guitarra.
joc gratis disparar 016 Atac de canons
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En aquest joc no hi ha cap soldat ni exèrcit, només canons que ataquen a altres canons.
joc gratis disparar 017 Zero i Garrot
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: El malvat Dr Grimalkin ha ofert una recompensa per tu i el teu equip. Acaba amb tots els robots que intenten aturar-te.
joc gratis disparar 018 7 hores a l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Has d´aconseguir passar set hores contenint als zombis únicament amb la teva escopeta.
joc gratis disparar 019 El canó de pomes
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: L´objectiu del joc és aconseguir ficar dins el cistell les pomes demanades.
joc gratis disparar 020 Batalla de metall
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ets el conductor d´un tanc de guerra i la teva missió és estar ben equipat i portar als soldats a la batalla amb seguretat.
joc gratis disparar 021 El cofre pirata
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: El que més els agrada als pirates és trobar tresors amagats i per això hauràs d´enfonsar els cofres del tresor sota el mar per tal que ells els puguin buscar després.
joc gratis disparar 022 El soldat del futur
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En aquest joc seràs el soldat del futur que ha d´acabar amb els atacants disparant-los
joc gratis disparar 023 L´atac dels globus 4
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Uns globus invasors han entrat en el territori dels micos llença dards i la seva missió és no deixar que cap globus entri a la torre.
joc gratis disparar 024 Zombis menja cervells
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: L´objectiu del joc és acabar amb els zombis posant-los un parany per fer que surtin.
joc gratis disparar 025 Ben 10, el caçador de dimonis
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: La missió d´en Ben 10 és acabar amb tots els monstres i dimonis que trobi pel camí mentre escapa del planeta invasor.
joc gratis disparar 026 Allibera els globus
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Hi ha uns globus lligats i atrapats que volen ser lliures i volar. Dispara a les cordes que els subjecten i deixe´ls lliure.
joc gratis disparar 027 Dispara als aliens
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ets un comandant que té com a missió acabar amb tots els aliens que han vingut a invadir la Terra.
joc gratis disparar 028 Bob Esponja l´arquer
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Per tal que en Bob Esponja pugui acabar amb totes les boles, ha de disparar fletxes cap amunt i partir-les fins que no en quedi res.
joc gratis disparar 029 Ben 10 contra els aliens
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En Ben 10 té una missió que és acabar amb tots els aliens que han invadit les plataformes terrestres més importants.
joc gratis disparar 030 Angry animals
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: El joc clàssic dels anbry birds però en aquest cas en forma d´animals de granja.
joc gratis disparar 031 Peces de dominó
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Hi ha una sèrie de peces de dominó amb cares de personatges famosos, que has de fer caure amb un canó.
joc gratis disparar 032 Mata taurons
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: L´exèrcit de la Cabellera negra està atacant al teu planeta i has enviat una nau per acabar amb els seus taurons voladors.
joc gratis disparar 033 La bola solitària
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Una bola serà l´encarregada de fer que un pes de mil tones no caigui sobre la resta de boles que estan enganxades a la paret.
joc gratis disparar 034 El tòtem destructor
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Una tribu s´ha dividit i ara han de lluitar els un contra els altres.
joc gratis disparar 035 Empalats
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En aquest joc l´objectiu és aconseguir que els zombis acabin empalats en tots els punts on hi hagi una llum vermella.
joc gratis disparar 036 Tir al pingüí
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En aquest joc hauràs de tenir molt punteria per tirar a tots els pingüins a l´aigua.
joc gratis disparar 037 Bola rodant 3
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: L´objectiu del joc és acabar amb totes les peces grogues sense tocar les bombes ni caure pels forats negres.
joc gratis disparar 038 Forques 3
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Aquest és l´últim joc que has sortit de les forques on l´objectiu és aconseguir que cap dels penjats mori, tallant amb una fletxa les cordes que els lliguen.
joc gratis disparar 039 Catapulta
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Tens a les teves mans una potent catapulta que té la missió d´acabar amb els malvats conillets negres.
joc gratis disparar 040 El canó dels vampirs
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Els vampirs ja no s´acosten a les seves víctimes per sorpresa i les mosseguen, ara utilitzen un canó per arribar fins a elles i convertir-les.
joc gratis disparar 041 Destrucció total
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Tens la missió d´acabar amb tots els extraterrestres que trobis sobre la superfície de Mart.
joc gratis disparar 042 La defensa dels zombis
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En una època molt llunyana del passat els zombis atacaven els castells i la tasca dels arquers era evitar que arribessin fins al fortalesa.
joc gratis disparar 043 Canó de pintura
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Treballes en una fàbrica on els pots de pintura s´omplen amb un canó. Intenta que cada tir de color arribi al pot que li correspongui.
joc gratis disparar 044 Atac alien equip 2
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: L´objectiu del joc és acabar amb tots els aliens i arribar al final del recorregut.
joc gratis disparar 045 Artemisa puru puru
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Per si algú no ho sabia, us diré que també hi ha una deessa Artemisa de la família puru puru i té la missió d´alliberar als petits puru puru penjats.
joc gratis disparar 046 La batalla de Mario Bross
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En Mario s´ha enfrontar als malvats Goomba en aquest joc clàssic de disparar i esquivar.
joc gratis disparar 047 Pixels fora
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Hi ha una colla de pixels sobre unes plataformes verdes que hauràs de fer caure amb una pedra.
joc gratis disparar 048 Talla al monstre 2
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ens han invadit els monstres, però tu tens una arma molt potent que pot acabar amb ells només amb un dispar que els talla per la meitat.
joc gratis disparar 049 L´illa Holoholo
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Aconsegueix tots els tresors que t´ofereix l´illa Holoholo amb un canó de boles.
joc gratis disparar 050 La bola vermella
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Hi ha vàries boles blaves i vàries vermells i l´objectiu és tocar les vermelles i fer que desapareguin totes.
joc gratis disparar 051 L´Àlex està en perill
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ets l´Àlex i estàs en perill, t´han deixat sol en una selva plena d´animals perillosos i paranys que has de superar per arribar al final del joc
joc gratis disparar 052 El caçador de monstres
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ha arribat un caçador que vol netejar la terra de tots els monstres que surten per les nits a voltar per les ciutats i pobles de tot arreu
joc gratis disparar 053 Canó laser 3
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Dispara el canó laser i acabar amb tots els monstres que han invadit el nostre planeta
joc gratis disparar 054 Bombes
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ets un robot que estàs atrapat en un laberint ple de malvats i la teva única manera d´escapar és fent que els exploti una bomba
joc gratis disparar 055 Tir al blanc
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Hi haurà una plataforma giratòria amb una persona sobre ella i unes dianes que hauràs d´encertar.
joc gratis disparar 056 El canó dels barrufets
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: El barrufet inventor ha creat una canó que destrueix les boles invasores que han entrar en el poble del barrufets.
joc gratis disparar 057 Salva als ninots
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Els ninots de paper han set jutjats i penjats, però nosaltres no volem que morin i per tant els hem de salvar de la forca.
joc gratis disparar 058 Un gat i uns peixos en un sac
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Què pot passar si en el mateix lloc hi ha un gat i uns peixos amagats en un sac? Que el gat voldrà entrar al sac i menjar-se els peixos. Això és que has de fer tu, fer que el gat entri al sac i es mengi els peixos.
joc gratis disparar 059 Van Helsing contra els esquelets
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En Van Helsing ha de destruir els esquelets que espanten la població i per fer-ho compta amb la seva punteria i una arma amb bales limitades.
joc gratis disparar 060 El rei contra les bombes
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: El pobre rei està pla plantat en la seva atalaia i els canons l´ataquen. La teva missió com a constructor de defenses del regne, és aconseguir que les bombes no toquin al rei.
joc gratis disparar 061 Bombardeig al castell
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Tens un canó amb unes quants bombes que has d´utilitzar per destruir del tot el castell, no pot quedar res d´en peus
joc gratis disparar 062 El Déu gat contra els fills del sol
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Tu ets el Déu gat i has de lluitar contra els fills del sol que volen construir una torre per arribar fins al cim del món i conquistar-lo.
joc gratis disparar 063 El caçador de mòmies
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Estàs en un temple Inca ple de de mòmies que t´ataquen i la teva missió és acabar amb totes elles abans que elles acabin amb tu.
joc gratis disparar 064 La defensa de la pastanaga
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En un desert el be més preuat són els aliments i en aquest cas una pastanaga, que cal defensar com calgui de que sigui menjada
joc gratis disparar 065 Missió a Mart
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: T´han donat una missió que és destruir tots els edificis de Mart per tal que els seus habitants no invadeixin el nostre planeta.
joc gratis disparar 066 Llançament de carmels
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Hi ha dos modalitats de joc, una és la manera clàssica, on l´objectiu és disparar caramels fins que no en quedi cap a la pantalla i l´altra és la manera arcade, on l´objectiu és omplir el comptador de colors de la part esquerr de la pantalla.
joc gratis disparar 067 Guerra de boles de neu
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Un sol nen contra tots els altres que el molesten. Ha decidit llençar-los boles de neu perquè el deixin tranquil, però els altres també s´hi tornen, així que hauràs de tenir punteria i ser molt ràpid per vèncer a tots
joc gratis disparar 068 El guardià del Nadal
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: El Pare Noel s´ha convertit en el guardià del Nadal, acabant amb tots els elfs malvats i els personatges que volen robar els regals dels nens.
joc gratis disparar 069 L´arquera Laura
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ets Laura, l´arquera, i la teva missió és netejar les diferents àrees del regne dels enemics amagats.
joc gratis disparar 070 Invasors
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ens ataquen uns invasors de l´espai exterior, un éssers estranys que volen conquerir la Terra i nosaltres els hi hem d´impedir
joc gratis disparar 071 Frobot
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Un joc d´habilitat i punteria on l´objectiu és aconseguir que amb uns tirs de pilota les altes que estan al taulell surtin fora d´ell.
joc gratis disparar 072 Canó coster
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Hi ha un canó enclavat a la costa que ha d´acabar amb els pirates que volen atacar el poble
joc gratis disparar 073 Counter Strike Revenge
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Joc en primera persona en que un soldat ha de lluitar contra l´enemic amb les armes de que disposa en eunpoblat àrab.
joc gratis disparar 074 Kurt
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ets un agent de llei que ha d´acabar amb la màfia que hi ha a la ciutat
joc gratis disparar 075 Pirates del Mar Roig
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ataca les defenses del Mar Roig i emportat els tresors
joc gratis disparar 076 Les portes de l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Tens la missió de destruir a tots els éssers que surten de les profunditats infernals i volen accedir al nostre món
joc gratis disparar 077 Naus enemigues
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Has de dispara a les naus enemigues que t´ataquen disparant el teu canó
joc gratis disparar 078 Indiana
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Apunta i dispara a l´Indiana per aconseguir totes les monedes
joc gratis disparar 079 El porc mafiós
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ets un agent que has d´acabar amb els porcs mafiosos
joc gratis disparar 080 L´imperi dels Arkeia
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Defensa el teu imperi dels atacants
joc gratis disparar 081 El canó mòvil
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Condueix el canó i destrueix tot el que s´interposi pel camí fins arribar al final del recorregut
joc gratis disparar 082 El supervivent
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: D´una generació de robots, només n´ha sobreviscut un i aquest ha de defensar el que queda del seu nom
joc gratis disparar 083 Rebots
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Aconsegueix tantes boles amb estrelles com puguis i passa al següent nivell
joc gratis disparar 084 L´heroi de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Has d´aconseguir defensar la teva cova i la teva vida contra els atacants
joc gratis disparar 085 La defensa de la natura
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: L´objectriu és defensar el bosc dels elements que poden destruir-lo com el foc o les energies negatives.
joc gratis disparar 086 Planetes i asteroides
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: L´objectiu és que la terra destrueixi els asteroides amb l´ajuda dels planetes
joc gratis disparar 087 Demogorgon
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Defensa a la terra de la ira dels Demogorgon que volen envair-la i matar a tots els humans
joc gratis disparar 088 Cuac cuac
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: L´objectiu del joc és donar de menjar als ànecs grocs i destruir als vermells
joc gratis disparar 089 La batalla del bosc
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: El teu personatge ha de lluitar contra trolls i follets malvats per aconseguir els tresors amagats en el bosc
joc gratis disparar 090 Llançament de fruites
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Observa, col.loca i dispara. Intenta que cada fruita entri a la caixa que li toca
joc gratis disparar 091 Bombes i pirates
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Col.loca les bombes de tal manera que tots els pirates caiguin al buit
joc gratis disparar 092 El petit soldat
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Tens una sèrie de missions que has de fer amb els recursos de que disposes en cada nivell (armes, bombes...)
joc gratis disparar 093 Els penjats
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: La teva feina és baixar als penjats només amb l´ajuda d´unes fletxes
joc gratis disparar 094 Els invasors anglesos
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: L´objectiu és defensar el castell contra els invasors anglesos
joc gratis disparar 095 La defensa del canó
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Dispara amb el canó als monstres que et volen atacar mentre vagin pel camí
joc gratis disparar 096 Missió Pocky
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Lluites contra un pilot d´enemics que et disparen mentre intentes tu també disparar-los i acabar amb tots
joc gratis disparar 097 Salva els emoticons
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Destrueix les caixes on estan tancats els emoticons i allibera´ls
joc gratis disparar 098 La bomba kamikaze
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Porta la bomba fins al zombie per destruir-lo
joc gratis disparar 099 El petit submarí
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Has de conduir el petit submarí cap al tresor evitant les bombes del altres submarins
joc gratis disparar 100 Guerra de pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Un pingüí s´ha d´enfrontar a un altre disparant boles de neu i el primer que caigui a l´aigua perd
joc gratis disparar 101 La lluita del volcà
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ets un guerrer que has de sortir del volcà però per fer-ho hauràs de lluitar contra altres guerrers que et trobaràs pel camí
joc gratis disparar 102 Assalt a la guàrdia
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Utilitza els objectes que et dona el joc per acabar amb la guàrdia
joc gratis disparar 103 Puddings contra gelatines
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Apunta i dispara els puddings contra les gelatines fins que no en quedi cap
joc gratis disparar 104 Bombolles sota el mar
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Joc com el bubble però les bombolles a explotar estan a sota en comptes de sobre la superfície, per tant la fletxa per disparar també està al revés
joc gratis disparar 105 La batalla dels blocs
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Dispara el canó i llença tots els blocs blaus de la plataforma
joc gratis disparar 106 La guerra dels natius
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Has de llençar el boomerang per explotar els globus que aguanten els natius i sumar punts
joc gratis disparar 107 El guardià de la granja
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Tens talps a la granja i has de fer-los fora a cops
joc gratis disparar 108 Castanyes contra esquirols
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Els esquirols s´han portat malament amb les castanyes del bosc i aquestes s´han revelat contra els esquirols
joc gratis disparar 109 La fletxa
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Condueix la fletxa per les línies de la pantalla i captura tantes estrelles com puguis abans de que les bombes et toquin
joc gratis disparar 110 Elements i màgia
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Col.loca les teves defenses en el camp de batalla i intenta que els enemics no passin les muralles
joc gratis disparar 111 Animals estranys
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: L´objectiu és destuir la construcció on s´amaguen els monstres i destruir-los a ells també mitjançant el llençament d´animals estranys
joc gratis disparar 112 Bombolles explosives
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Un canó dispararà bombolles de colors i hauràs de fer-les explotar en grups de dos o més del mateix color
joc gratis disparar 113 Ulls en òrbita
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Aconsegueix que la roda del centre es quedi sense ulls
joc gratis disparar 114 El gat enfadat
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: El gat vol que els porquets no arribin a casa seva i per fer-ho dispara altres porquets que destrueixin els que hi ha al camí
joc gratis disparar 115 Defensa la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Col.loca les teves defenses per evitar que els soldats enemics entrin a la gran pirmàide
joc gratis disparar 116 La defensa de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Resol correctament les operacions que et plantegen els canons perquè aquests disparin míssils contra les abelles que volen atacar les torres.
joc gratis disparar 117 Ciutat robot
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Dispara als robots que et volen atacar abans de que arribin on ets tu.
joc gratis disparar 118 Caçador de pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Apareixeran uns pingüins volant i tu els hauràs de caçar abans de que desapareguin de la pantalla
joc gratis disparar 119 Jack, el caçador de zombies
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Joc de plataforma on el protagonista és un fort caçador de zombies que ha de matar a tots els que trobi en el seu camí
joc gratis disparar 120 Papyrus
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Aconsegueix fer despareixer totes les boles vermelles amb les pilotes que tens a la part esquerra de la pantalla
joc gratis disparar 121 Enderroca el castell
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Tens una catapulta amb pedres per intentar enderrocar el castell dels teus enemics
joc gratis disparar 122 Salva als penjats
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Tens un arc i l´has de fer servir per tallar la corda que aguanta als penjats
joc gratis disparar 123 Robin Hood, el lladre
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Has d´aconseguir que el sac dels diners caigui al carro
joc gratis disparar 124 Paintball
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Has de disparar boles de pintura i tocar al teu contrincant abans de que aquest et toqui a tu. Si vols jugar de veritat en un camp amb els amics aquí trobaràs ofertes per jugar a paintball.
joc gratis disparar 125 La punteria de Cupido
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Dispara a les dianes sense tocar res més del que vola pel seu voltant
joc gratis disparar 126 Estrelles
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Dispara el canó i fes que caiguin el major nombre d´estrelles possible
joc gratis disparar 127 Pràctiques de tir
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Fes punteria en les dianes que apareixeran davant del pistoler
joc gratis disparar 128 La defensa de les tortugues
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Hi ha una sèrie d´enemics que volen entrar en el territori de les tortugues i aquestes han d´impedir-ho
joc gratis disparar 129 Antiterrorista
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Has de matar a tots els enemics abans de que ells et matin a tu i acabar la missió que t´han assignat
joc gratis disparar 130 El llançador de ganivets
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Llença els ganivets i intenta encertar en els objectes sense tocar el que hi ha lligat a la roda.
joc gratis disparar 131 Vaixells pirata
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Dispara i enfonsa els vaixells pirata que et volen atacar
joc gratis disparar 132 Somriure contagiós
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Porta els somriures a les cares que estan tristes perquè totes somriguin.
joc gratis disparar 133 Cowboy
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ets un cowboy de l´antic oest i has de fer punteria amb els objectes que van apareixent a la pantalla
joc gratis disparar 134 Dispara a la diana
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Passaran uns globus amb unes dianes enganxades i hauràs de fer punteria al centre de la diana.
joc gratis disparar 135 Llançament de cocos
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Apunta i dispara els cocos a la canoa amb la diana.
joc gratis disparar 136 La catapulta
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Has de llençar les pedres amb la catapulta per destruir a tots els gnoms i personatges que hi ha en les plataformes.
joc gratis disparar 137 El pingüí cec
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Hi ha un pingüí cec que ha de disparar un canó i explotar tots els globus que aguanten uns altres pingüins.
joc gratis disparar 138 Bogeria a la granja
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Els galls d´aquesta granja s´han tornat bojos i depèn de tu parar-los abans de que facin mal a algú.
joc gratis disparar 139 El canó d´en Bob
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Dispara una sola vegada el canó i fes explotar els globus.
joc gratis disparar 140 La petita abella
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Porta a aquesta abella a recórrer aquest camí d´obstacles mentre intenta matar a la gran mosca que té davant.
joc gratis disparar 141 TechnoMice
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Apunta bé i dispara el canó per a matar els ratolins.
joc gratis disparar 142 Bombardeig de boles
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Atrapa les boles que surten dispardes des del castell.
joc gratis disparar 143 Missió paracaigudes
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Fes que el paracaigudista arribi a terra sense que el matin pel camí.
joc gratis disparar 144 Fly Away
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Dispara a les bombolles i a les libélules.
joc gratis disparar 145 Exèrcit de les tenebres
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Condueixes un helicòpter i disparar als zombis.
joc gratis disparar 146 BonnyBalls
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Dispara a les boles del mateix color i així les faràs desaparèixer. La cua de boles no pot arribar al forat negre.

Aquí trobaràs una selecció de jocs disparar per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs disparar de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs disparar són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis disparar 147 L´ànec buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Aquest ànec recorrerà un perillós camí ple d´obstacles i perills per aconseguir ser el primer en trobar el tresor perdut de la ciutat
joc gratis disparar 148 Wheely 3
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En aquesta ocasió en Wheely perseguirà a una banda mafiosa que ha robat el gasoil de la ciutat
joc gratis disparar 149 Poble rural
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Construeix un poble que sigui sostenible, capaç de mantenir-se i obtenir beneficis de les seves granges.
joc gratis disparar 150 La mansió fantasma 6
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
joc gratis disparar 151 La mansió fantasma 5
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
joc gratis disparar 152 La mansió fantasma 4
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
joc gratis disparar 153 La mansió fantasma 3
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
joc gratis disparar 154 La mansió fantasma 2
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
joc gratis disparar 155 La mansió fantasma
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
joc gratis disparar 156 L´ordre correcte
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En cada nivell et mostraran una sèrie i hauràs de col.locar les peces en l´ordre correcte
joc gratis disparar 157 Joc del uno
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Clàssic joc de cartes de colors i números on guanya qui es desfà de totes les seves cartes
joc gratis disparar 158 Un problema per Nadal
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Un follet ha de resoldre els entrebancs que han sorgit la nit de Nadal per tal que tot surti bé i els nens rebin els seus regals
joc gratis disparar 159 Els caramels del Pare Noel
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: A la fàbrica del Pare Noel s´estan desfent els caramels i per això és necessari que els reculli abans que la temperatura pugi massa
joc gratis disparar 160 L´elefant dormilega per Nadal
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Has de despertar a l´elefant per tal que no es perdi les festes del Nadal
joc gratis disparar 161 Congelació profunda
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: El Pare Noel vol acabar amb els enemics del nadal utilitzant la seva pistola de congelació
joc gratis disparar 162 Escapa de la casa del nadal
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: En una casa decorada pel nadal hi ha peces de trencaclosques amagades que hauràs de trobar si vols sortir
joc gratis disparar 163 Les llums de l´arbre de nadal
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: L´objectiu és encendre totes les llums de l´arbre i l´estrella del cap de munt
joc gratis disparar 164 Les caixes de nadal
Joc. Joc online. Joc gratis disparar: Unes caixes dolentes volen canviar de tamany i aspecte i l´únic que ho pot fer és el Pare Noel amb el seu canó màgic
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació