jocs cotxes


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

cotxes

compartir joc a Facebook cotxes+ compartir joc a Twitter cotxes+ compartir joc a Google+ cotxes+

Jocs cotxes

joc gratis cotxes 001 Super drift 3d
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta el teu cotxe amb les fletxes del teclat tenint en compte les zones perilloses i els obstacles
joc gratis cotxes 002 Pingüins en karts
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Una carrera trepidant on només guanyarà el primer que creui la línia d´arribada.
joc gratis cotxes 003 Senyals de tràfic 2
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Hauràs de controlar el tràfic per tal que tots el cotxes arribin con els correspon sense xocar
joc gratis cotxes 004 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis cotxes 005 Club nitro
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Una carrera de cotxes esportius impulsat per nitrogen, on el guanyador serà el primer que creui la línia d´arribada.
joc gratis cotxes 006 Una nit boja
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Viu una aventura on el seu protagonista busca desesperadament una lladre de cotxes
joc gratis cotxes 007 Cursa al país de l´arc iris
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La Numbuh Three ha de rescatar als petits animals de peluix que estan als riu de l´arc de sant martí.
joc gratis cotxes 008 La carrera de la patrulla canina
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En Chase té una missió a fer amb el seu cotxe nou. Ajuda´l a recollit totes les monedes i les pedres precioses per accelerar. Completa tots els circuits per aconseguir la màxima puntuació
joc gratis cotxes 009 La boja carrera italiana
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Portaràs un cotxe per una carretera del nord d´Itàlia, plagada d´obstacles i coses curioses al mig de la carretera.
joc gratis cotxes 010 Patrulla policial
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La teva missió com a agent de policia, és treure de la carretera als conductors potencialment perillosos.
joc gratis cotxes 011 Taller de reparació
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu del jocs és col.locar els cotxes que arriben al taller en el lloc indicat abans que s´acabi el temps i sense xocar.
joc gratis cotxes 012 Repartidors amb vagoneta
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Una manera original de repartir els subministraments però molt efectiva i ràpida si es fa bé.
joc gratis cotxes 013 El tractor
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Ets un recol.lector de productes el camp que ha de portar en el seu tractor tot allò que s´ha recollit durant el dia i portar-ho dins al graner.
joc gratis cotxes 014 La carrera fantasma
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aquesta és una carrera molt especial on els motoristes son fantasmes que volen treure de la carretera als seus competidors.
joc gratis cotxes 015 La cursa del gran pixel
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Viu una gran cursa amb els personatges del gran pixel com a protagonistes i on el guanyador serà el que primer completi el recorregut.
joc gratis cotxes 016 La volta al món en cotxe
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Ara tens la oportunitat de fer un viatge al voltant del món amb cotxe, però el repte és aconseguir tots els souvenirs de cada país sense que el cotxe falli.
joc gratis cotxes 017 Aprèn a conduir
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest joc podràs posar-te aprova com a conductor novell.
joc gratis cotxes 018 Conductor cibernètic
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Convertix-te en un conductor de l´espai exterior i salta per sobre de tot tipus d´aparells i trastos d´un altre món.
joc gratis cotxes 019 Spiderman motociclista
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´Spiderman s´ha comprat una moto de cross però encara no la domina del tot.
joc gratis cotxes 020 La carrera dels angry birds
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: El protagonista dels angry birds fa una sèrie de recorreguts per aconseguir la màxima puntuació recollint altres angry birds.
joc gratis cotxes 021 La carrera dels àngels
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Els àngels també corren carreres de cotxe. En aquest jocs hauràs d´ajudar a un d´ells a arribar al seu destí esquivant els obstacles i recollint tantes monedes com puguis.
joc gratis cotxes 022 La venjança de Mario
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En Mario persegueix al malvat Bowser després de que aquest hagi fet una de les seves, però no li serà fàcil aconseguir-ho, ja que pel camí va llençant objectes que poden fer que en Mario perdi el control del seu vehicle.
joc gratis cotxes 023 Rescat extrem en 3d
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aquesta és una carrera d´ambulàncies per veure qui arriba primer al punt de rescat.
joc gratis cotxes 024 L´estrella de l´aparcament
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Intenta aparcar el cotxe en el lloc marcat dins el temps establert.
joc gratis cotxes 025 El semàfor
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest joc hauràs de controlar els semàfors per tal que el tràfic sigui fluid i els cotxes puguin passar tots sense que es facin massa cues.
joc gratis cotxes 026 Les aventures d´una ambulància
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Ets el conductor d´una ambulància que ha d´arribar el seu destí en el menor temps possible i esquivant tots els cotxes que hi hagi a la carretera.
joc gratis cotxes 027 Circuit de proves
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de conduir un cotxe per un circuit on al principi només hi seràs tu, per comprovar la teva destresa darrera un volant. Si tot va bé podràs fer una carrera amb altes cotxes.
joc gratis cotxes 028 Moto cros espacial
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Demostra les teves habilitats com a pilot de moto cros en un circuit lunar.
joc gratis cotxes 029 Campionat de F1
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Corres en un campionat de F1 i l´objectiu és guanyar totes les carreres.
joc gratis cotxes 030 El cotxe de l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest joc tot el que sembli dolent és bo per guanyar punts. Portes un cotxe patrulla que en principi hauria d´ajudar a la gent que hi ha pels carrer, però en comptes d´això, guanyaràs punts com més gent atropellis i més coses destrossis.
joc gratis cotxes 031 El carter Pat
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu del joc és aconseguir que tots els paquets arribin d´una caseta de correus a l´altra sense perdre´n cap pel camí.
joc gratis cotxes 032 Aparcament de contenidors de ciment
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta el camió fins al lloc indicat sense xocar amb res i dins del temps proposat.
joc gratis cotxes 033 Carrera de jets
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aquesta és una carrera d´alta velocitat que té lloc en un circuit enmig de l´espai.
joc gratis cotxes 034 Tic tac bomba
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Tens la perillosa missió de transportar una bomba d´un punt a un altre en el temps que indiqui la bomba i sense que caigui ni exploti.
joc gratis cotxes 035 Expert en ra.lies
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Demostra que ets un expert en el món dels ral.lies i guanya la carrera.
joc gratis cotxes 036 La perforadora
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La teva nova feina és la de trobar pedres precioses sota terra amb una màquina que és capaç de recórrer el subsol sense esforç.
joc gratis cotxes 037 4x4 monster
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Tens en les teves mans la oportunitat de conduir un gran 4x4 monster i amb ell podràs passar per sobre de tots els obstacles que s´et presentin durant el teu recorregut.
joc gratis cotxes 038 Els circuits del món
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Podràs córrer en els circuits de les ciutats més importants de tot el món amb el cotxe que triïs.
joc gratis cotxes 039 Pàrquing dual
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has d´aconseguir aparcar dos cotxes que estan en pàrquings paral.lels al mateix temps
joc gratis cotxes 040 El motorista fantasma
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Hi ha un motorista fantasma que només surt a voltar pel poble els dies de Halloween i el que vol és recollit tantes carabasses com pugui per tenir-ne per la resta de l´any
joc gratis cotxes 041 Els autos bojos
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Una carrera de bogeria amb uns cotxes i uns conductors disparatats
joc gratis cotxes 042 El petit cotxe
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de fer que aquest petit cotxe arribi fins al final del circuit en el punt marcat de quadres blanc i negres en el menor temps possible
joc gratis cotxes 043 Karts Bola de drac
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Els personatges de Bola de drac competeixen un una ferotge carrera de karts, on a part de intentar ser el més ràpid també caldrà esquivar els atacs dels altres rivals i superar els obstacles que hi ha durant la cursa
joc gratis cotxes 044 Cursa per la ciutat
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Viu una de les curses més emocionants i trepidants amb un dels millors jocs de carreres de cotxes que hi ha ara mateix per PC.
joc gratis cotxes 045 Monster carrera
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Viu aquesta emocionant carrera en 3d amb els cotxes monster més divertits i ràpids que hi ha.
joc gratis cotxes 046 En Mario per la carretera
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En Mario circula amb el seu vehicle per una carretera plena d´obstacles que li faran el seu recorregut molt difícil.
joc gratis cotxes 047 La carrera de Bomb it
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: El protagonista de la saga Bomb it, s´ha passat a les carreres de cotxes i vols retar als seus companys de joc a una cursa
joc gratis cotxes 048 La cursa de Bob Esponja
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquesta cursa tan divertida en Bob Esponja ha de fer una carrera contra rellotja i en línia recta agafant pel camí tantes hamburgueses i benzina com pugui per poder continuar en marxa
joc gratis cotxes 049 Pàrquing de cotxes
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En un espai molt limitat has d´aparcar una sèrie de cotxes on cadascun d´ells té el seu lloc assignat i un número concret de moviments per aparcar-los on els hi toca.
joc gratis cotxes 050 Vehicle lunar
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix aquest vehicle tan especial sobre la superficie accidentada de la lluna.
joc gratis cotxes 051 Wheely 2
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En Wheely és un cotxe que un dia va conèixer una cotxe de la que es va enamorar però se la van emportar i ara en Wheely ha d´anar a buscar-la.
joc gratis cotxes 052 Super Mario racing 3
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Corre en la carrera més emocionant de totes les que s´han fet de la saga de Mario Bross, amb els personatges per coneguts dels jocs de Mario.
joc gratis cotxes 053 Recorregut 4x4
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de fer un recorregut amb un 4x4 per una zona molt perillosa, on el marge d´error és mínim.
joc gratis cotxes 054 Formula Racer 2012
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Córrer en una autèntica cursa de fórmula 1, on podràs canviar de model de cotxe i de circuit en cada ronda.
joc gratis cotxes 055 El car monster
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta al car monster a fer el recorregut pel jardí on trobarà obstacles o objectes diversos que haurà de passar i al mateix temps aconseguir tantes estrelles com pugui sense estrellar-se
joc gratis cotxes 056 Carrera Naskart
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix un cotxe en el circuit Naskart d´Amèrica
joc gratis cotxes 057 Controlador de tàfic
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de controlar que tots els vehicles passin correctament per la cruïlla sense xocar entre ells
joc gratis cotxes 058 Controla el tren
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: El tren ha de realitzar l´ordre que s´indica a la part superior esquerra de la pantalla: recollir llenya, recollir pedres... i deixar-les a la fàbrica o on toqui
joc gratis cotxes 059 Carrera de motos GP
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueixes una moto per un circuit i has d´aconseguir ser el primer
joc gratis cotxes 060 El petit Dino
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta al petit Dino a recollir tantes fruites com puguis
joc gratis cotxes 061 La carrera del futur
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Portes una nau futurista per una carretera també futurista i l´objectiu és fer el recorregut en el menor temps possible
joc gratis cotxes 062 Naus súper sòniques
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix la teva nau pel circuit esquivant els obstacles i arribant el primer al final del recorregut
joc gratis cotxes 063 L´operador de magatzem
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La teva missió en aquest joc és col.locar tots els protectors a les estanteries perquè els toros no les facin malbé
joc gratis cotxes 064 Carrera per la ciutat de neó
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta el cotxe per les carreteres de la ciutat de neó sense xocar contra les balles i esquivant els obstacles
joc gratis cotxes 065 Dirigeix el tràfic
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Controles els cotxes que passen per les cruilles i has d´aconseguir que passin al menys 20 sense que xoquin entre ells
joc gratis cotxes 066 Estació espacial
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aconsegueix passar d´una estació a una altra per la porta que les comunica
joc gratis cotxes 067 Crash
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Mou el teu cotxe per trencar els altres
joc gratis cotxes 068 Missió militar
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La teva missió és portar el paquet fins al punt indicat
joc gratis cotxes 069 Troba les monedes
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Passa pel mig d´una carretera plena de tràfic i busca les monedes que hi ha repartides pel recorregut
joc gratis cotxes 070 Els cotxes bojos
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest joc hi ha una sèrie de cotxes que cometen infraccions i els cotxes `bons` han de fer que els `dolents` respectin els senyals
joc gratis cotxes 071 L´aparca cotxes
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aconsegueix aparcar el cotxe vermell a la seva plaça
joc gratis cotxes 072 El tanc monstre
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix el tanc per un terreny ple d´obstacles i bombes
joc gratis cotxes 073 Super cotxes en 3D
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix un cotxe a tota velocitat per una carretara plena d´altres cotxes i obtacles
joc gratis cotxes 074 Súper camió
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta tants paquets com puguis sense que et caiguin pel camí de la sortida a l´arribada
joc gratis cotxes 075 Carrera a la costa
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Participes en una carrera de cotxes en un circuit per sobre del mar, intenta no sortir-te del circuit i arriba el primer a la meta
joc gratis cotxes 076 Ciurcuit de karts
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix un kart per un circuit on l´únic objectiu és acabar les voltes abans que el teu contrincant
joc gratis cotxes 077 Moto cross per la ciutat
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix la moto per la ciutat saltant per sobre els cotxes i recollint tantes estrelles com puguis pel camí.
joc gratis cotxes 078 Conduir pel desert
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta el cotxe pel recorregut del desert i mentre avances recull tantes estrelles com puguis
joc gratis cotxes 079 Xoc de cotxes
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En una carretera molt transitada has d´impedir que els cotxes que hi passen xoquin entre ells.
joc gratis cotxes 080 El rapartidor de pizza
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de portar la pizza que et demanen amb el cotxe fins a la casa que marca el mapa.
joc gratis cotxes 081 Puzzle Toyota
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Fes puzzles de cotxes Toyota. Pots triar els models i el número de peces.

Aquí trobaràs una selecció de jocs cotxes per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs cotxes de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs cotxes són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis cotxes 082 Escapa de la casa embruixada 3
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Dos intrèpids joves han entrat en una casa on mostres i criatures estranyes recorren les habitacions.
joc gratis cotxes 083 Vitralls
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aconsegueix formar un vitrall de colors on totes les peces encaixin a la perfecció
joc gratis cotxes 084 Rescat al rei 2
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Un grup de valerosos guerrers han de rescatar al rei traient-lo amb vida del castell assetjat pels enemics
joc gratis cotxes 085 Super drift 3d
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta el teu cotxe amb les fletxes del teclat tenint en compte les zones perilloses i els obstacles
joc gratis cotxes 086 El senyor Snoozleberg
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: El senyor Snoozleberg s´ha tornat a escapar de casa somnàmbul, ajuda´l a tornar.
joc gratis cotxes 087 Escapa de la casa embruixada
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Troba la manera d´escapar de la casa embruixada, on els passadissos secrets, monstres i paranys et faran difícil fer-ho
joc gratis cotxes 088 Fireboy i Watergirl 3
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Fireboy i Watergirl han de treballar en equipo per aconseguir totes les pedres precioses i apoder sortir del temple de gel
joc gratis cotxes 089 Wheely 4
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aquest petit cotxe passarà per infinitat de dificultats i perills per arribar a aconseguir la seva fita
joc gratis cotxes 090 Els tres pandes a Japó
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest viatge els tres pandes recorren els llocs més emblemàtics i significatius del seu país natal
joc gratis cotxes 091 Els tres pandes a Brasil
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Tres pandes es passegen pels carrers i zones més conegudes de Brasil trobant la manera de tornar a casa
joc gratis cotxes 092 Escapa de la meva cuina
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Estic tancat a casa meva i no trobo la manera d´escapar, pots ajudar-me?
joc gratis cotxes 093 Winnie the pooh el recol.lector de mel
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquesta ocasió en Winnie de pooh ha de fer de recol·lector de mel i dipositar tots els pots que hi ha pels arbres on marca la creu.
joc gratis cotxes 094 Talla la corda: viatge pel temps
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquesta ocasió els escenaris on el caramel penja d´una corda que has de tallar, estan situats en un temps passat on els protagoniestes van viure fa molt de temps
joc gratis cotxes 095 En Bob a la neu
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: El cargol Bob es paseja per un paisatge hivernal on haurà de recórrer el bosc esquivant obstacles i enemics per arribar al final del camí
joc gratis cotxes 096 La última bruixa
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Serà l´ajudant de Licrecia i l´animaràs en la seva noble recerca de les riqueses dels habitants de Lirikou que Gabriel s´ha emportat.
joc gratis cotxes 097 Amic Pancho 7
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Acompanya en Pancho en el seu viatge ascendent a la gran piràmide.
joc gratis cotxes 098 Escapa del zoo 2
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Els animals estan atrapats en gàbies o caixes i has d´aconseguir que arribin a la porta per escapar
joc gratis cotxes 099 Troba el meu mòbil
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Durant una acampada he perdut el mòbil, pots ajudar-me a trobar-lo?
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació