jocs cotxes


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

cotxes

compartir joc a Facebook cotxes+ compartir joc a Twitter cotxes+ compartir joc a Google+ cotxes+

Jocs cotxes

joc gratis cotxes 001 Wheely 7: detectiu
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquesta ocasió en Wheely farà de detectiu per atrapar uns cotxes que han robat un banc
joc gratis cotxes 002 Super drift 3d
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta el teu cotxe amb les fletxes del teclat tenint en compte les zones perilloses i els obstacles
joc gratis cotxes 003 Pingüins en karts
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Una carrera trepidant on només guanyarà el primer que creui la línia d´arribada.
joc gratis cotxes 004 Senyals de tràfic 2
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Hauràs de controlar el tràfic per tal que tots el cotxes arribin con els correspon sense xocar
joc gratis cotxes 005 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis cotxes 006 Club nitro
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Una carrera de cotxes esportius impulsat per nitrogen, on el guanyador serà el primer que creui la línia d´arribada.
joc gratis cotxes 007 Una nit boja
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Viu una aventura on el seu protagonista busca desesperadament una lladre de cotxes
joc gratis cotxes 008 Cursa al país de l´arc iris
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La Numbuh Three ha de rescatar als petits animals de peluix que estan als riu de l´arc de sant martí.
joc gratis cotxes 009 La carrera de la patrulla canina
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En Chase té una missió a fer amb el seu cotxe nou. Ajuda´l a recollit totes les monedes i les pedres precioses per accelerar. Completa tots els circuits per aconseguir la màxima puntuació
joc gratis cotxes 010 La boja carrera italiana
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Portaràs un cotxe per una carretera del nord d´Itàlia, plagada d´obstacles i coses curioses al mig de la carretera.
joc gratis cotxes 011 Patrulla policial
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La teva missió com a agent de policia, és treure de la carretera als conductors potencialment perillosos.
joc gratis cotxes 012 Taller de reparació
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu del jocs és col.locar els cotxes que arriben al taller en el lloc indicat abans que s´acabi el temps i sense xocar.
joc gratis cotxes 013 Repartidors amb vagoneta
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Una manera original de repartir els subministraments però molt efectiva i ràpida si es fa bé.
joc gratis cotxes 014 El tractor
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Ets un recol.lector de productes el camp que ha de portar en el seu tractor tot allò que s´ha recollit durant el dia i portar-ho dins al graner.
joc gratis cotxes 015 La carrera fantasma
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aquesta és una carrera molt especial on els motoristes son fantasmes que volen treure de la carretera als seus competidors.
joc gratis cotxes 016 La cursa del gran pixel
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Viu una gran cursa amb els personatges del gran pixel com a protagonistes i on el guanyador serà el que primer completi el recorregut.
joc gratis cotxes 017 La volta al món en cotxe
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Ara tens la oportunitat de fer un viatge al voltant del món amb cotxe, però el repte és aconseguir tots els souvenirs de cada país sense que el cotxe falli.
joc gratis cotxes 018 Aprèn a conduir
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest joc podràs posar-te aprova com a conductor novell.
joc gratis cotxes 019 Conductor cibernètic
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Convertix-te en un conductor de l´espai exterior i salta per sobre de tot tipus d´aparells i trastos d´un altre món.
joc gratis cotxes 020 Spiderman motociclista
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´Spiderman s´ha comprat una moto de cross però encara no la domina del tot.
joc gratis cotxes 021 La carrera dels angry birds
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: El protagonista dels angry birds fa una sèrie de recorreguts per aconseguir la màxima puntuació recollint altres angry birds.
joc gratis cotxes 022 La carrera dels àngels
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Els àngels també corren carreres de cotxe. En aquest jocs hauràs d´ajudar a un d´ells a arribar al seu destí esquivant els obstacles i recollint tantes monedes com puguis.
joc gratis cotxes 023 La venjança de Mario
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En Mario persegueix al malvat Bowser després de que aquest hagi fet una de les seves, però no li serà fàcil aconseguir-ho, ja que pel camí va llençant objectes que poden fer que en Mario perdi el control del seu vehicle.
joc gratis cotxes 024 Rescat extrem en 3d
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aquesta és una carrera d´ambulàncies per veure qui arriba primer al punt de rescat.
joc gratis cotxes 025 L´estrella de l´aparcament
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Intenta aparcar el cotxe en el lloc marcat dins el temps establert.
joc gratis cotxes 026 El semàfor
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest joc hauràs de controlar els semàfors per tal que el tràfic sigui fluid i els cotxes puguin passar tots sense que es facin massa cues.
joc gratis cotxes 027 Les aventures d´una ambulància
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Ets el conductor d´una ambulància que ha d´arribar el seu destí en el menor temps possible i esquivant tots els cotxes que hi hagi a la carretera.
joc gratis cotxes 028 Circuit de proves
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de conduir un cotxe per un circuit on al principi només hi seràs tu, per comprovar la teva destresa darrera un volant. Si tot va bé podràs fer una carrera amb altes cotxes.
joc gratis cotxes 029 Moto cros espacial
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Demostra les teves habilitats com a pilot de moto cros en un circuit lunar.
joc gratis cotxes 030 Campionat de F1
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Corres en un campionat de F1 i l´objectiu és guanyar totes les carreres.
joc gratis cotxes 031 El cotxe de l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest joc tot el que sembli dolent és bo per guanyar punts. Portes un cotxe patrulla que en principi hauria d´ajudar a la gent que hi ha pels carrer, però en comptes d´això, guanyaràs punts com més gent atropellis i més coses destrossis.
joc gratis cotxes 032 El carter Pat
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu del joc és aconseguir que tots els paquets arribin d´una caseta de correus a l´altra sense perdre´n cap pel camí.
joc gratis cotxes 033 Aparcament de contenidors de ciment
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta el camió fins al lloc indicat sense xocar amb res i dins del temps proposat.
joc gratis cotxes 034 Carrera de jets
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aquesta és una carrera d´alta velocitat que té lloc en un circuit enmig de l´espai.
joc gratis cotxes 035 Tic tac bomba
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Tens la perillosa missió de transportar una bomba d´un punt a un altre en el temps que indiqui la bomba i sense que caigui ni exploti.
joc gratis cotxes 036 Expert en ra.lies
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Demostra que ets un expert en el món dels ral.lies i guanya la carrera.
joc gratis cotxes 037 La perforadora
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La teva nova feina és la de trobar pedres precioses sota terra amb una màquina que és capaç de recórrer el subsol sense esforç.
joc gratis cotxes 038 4x4 monster
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Tens en les teves mans la oportunitat de conduir un gran 4x4 monster i amb ell podràs passar per sobre de tots els obstacles que s´et presentin durant el teu recorregut.
joc gratis cotxes 039 Els circuits del món
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Podràs córrer en els circuits de les ciutats més importants de tot el món amb el cotxe que triïs.
joc gratis cotxes 040 Pàrquing dual
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has d´aconseguir aparcar dos cotxes que estan en pàrquings paral.lels al mateix temps
joc gratis cotxes 041 El motorista fantasma
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Hi ha un motorista fantasma que només surt a voltar pel poble els dies de Halloween i el que vol és recollit tantes carabasses com pugui per tenir-ne per la resta de l´any
joc gratis cotxes 042 Els autos bojos
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Una carrera de bogeria amb uns cotxes i uns conductors disparatats
joc gratis cotxes 043 El petit cotxe
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de fer que aquest petit cotxe arribi fins al final del circuit en el punt marcat de quadres blanc i negres en el menor temps possible
joc gratis cotxes 044 Karts Bola de drac
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Els personatges de Bola de drac competeixen un una ferotge carrera de karts, on a part de intentar ser el més ràpid també caldrà esquivar els atacs dels altres rivals i superar els obstacles que hi ha durant la cursa
joc gratis cotxes 045 Cursa per la ciutat
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Viu una de les curses més emocionants i trepidants amb un dels millors jocs de carreres de cotxes que hi ha ara mateix per PC.
joc gratis cotxes 046 Monster carrera
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Viu aquesta emocionant carrera en 3d amb els cotxes monster més divertits i ràpids que hi ha.
joc gratis cotxes 047 En Mario per la carretera
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En Mario circula amb el seu vehicle per una carretera plena d´obstacles que li faran el seu recorregut molt difícil.
joc gratis cotxes 048 La carrera de Bomb it
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: El protagonista de la saga Bomb it, s´ha passat a les carreres de cotxes i vols retar als seus companys de joc a una cursa
joc gratis cotxes 049 La cursa de Bob Esponja
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquesta cursa tan divertida en Bob Esponja ha de fer una carrera contra rellotja i en línia recta agafant pel camí tantes hamburgueses i benzina com pugui per poder continuar en marxa
joc gratis cotxes 050 Pàrquing de cotxes
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En un espai molt limitat has d´aparcar una sèrie de cotxes on cadascun d´ells té el seu lloc assignat i un número concret de moviments per aparcar-los on els hi toca.
joc gratis cotxes 051 Vehicle lunar
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix aquest vehicle tan especial sobre la superficie accidentada de la lluna.
joc gratis cotxes 052 Wheely 2
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En Wheely és un cotxe que un dia va conèixer una cotxe de la que es va enamorar però se la van emportar i ara en Wheely ha d´anar a buscar-la.
joc gratis cotxes 053 Super Mario racing 3
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Corre en la carrera més emocionant de totes les que s´han fet de la saga de Mario Bross, amb els personatges per coneguts dels jocs de Mario.
joc gratis cotxes 054 Recorregut 4x4
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de fer un recorregut amb un 4x4 per una zona molt perillosa, on el marge d´error és mínim.
joc gratis cotxes 055 Formula Racer 2012
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Córrer en una autèntica cursa de fórmula 1, on podràs canviar de model de cotxe i de circuit en cada ronda.
joc gratis cotxes 056 El car monster
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta al car monster a fer el recorregut pel jardí on trobarà obstacles o objectes diversos que haurà de passar i al mateix temps aconseguir tantes estrelles com pugui sense estrellar-se
joc gratis cotxes 057 Carrera Naskart
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix un cotxe en el circuit Naskart d´Amèrica
joc gratis cotxes 058 Controlador de tàfic
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de controlar que tots els vehicles passin correctament per la cruïlla sense xocar entre ells
joc gratis cotxes 059 Controla el tren
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: El tren ha de realitzar l´ordre que s´indica a la part superior esquerra de la pantalla: recollir llenya, recollir pedres... i deixar-les a la fàbrica o on toqui
joc gratis cotxes 060 Carrera de motos GP
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueixes una moto per un circuit i has d´aconseguir ser el primer
joc gratis cotxes 061 El petit Dino
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta al petit Dino a recollir tantes fruites com puguis
joc gratis cotxes 062 La carrera del futur
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Portes una nau futurista per una carretera també futurista i l´objectiu és fer el recorregut en el menor temps possible
joc gratis cotxes 063 Naus súper sòniques
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix la teva nau pel circuit esquivant els obstacles i arribant el primer al final del recorregut
joc gratis cotxes 064 L´operador de magatzem
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La teva missió en aquest joc és col.locar tots els protectors a les estanteries perquè els toros no les facin malbé
joc gratis cotxes 065 Carrera per la ciutat de neó
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta el cotxe per les carreteres de la ciutat de neó sense xocar contra les balles i esquivant els obstacles
joc gratis cotxes 066 Dirigeix el tràfic
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Controles els cotxes que passen per les cruilles i has d´aconseguir que passin al menys 20 sense que xoquin entre ells
joc gratis cotxes 067 Estació espacial
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aconsegueix passar d´una estació a una altra per la porta que les comunica
joc gratis cotxes 068 Crash
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Mou el teu cotxe per trencar els altres
joc gratis cotxes 069 Missió militar
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La teva missió és portar el paquet fins al punt indicat
joc gratis cotxes 070 Troba les monedes
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Passa pel mig d´una carretera plena de tràfic i busca les monedes que hi ha repartides pel recorregut
joc gratis cotxes 071 Els cotxes bojos
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest joc hi ha una sèrie de cotxes que cometen infraccions i els cotxes `bons` han de fer que els `dolents` respectin els senyals
joc gratis cotxes 072 L´aparca cotxes
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aconsegueix aparcar el cotxe vermell a la seva plaça
joc gratis cotxes 073 El tanc monstre
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix el tanc per un terreny ple d´obstacles i bombes
joc gratis cotxes 074 Super cotxes en 3D
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix un cotxe a tota velocitat per una carretara plena d´altres cotxes i obtacles
joc gratis cotxes 075 Súper camió
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta tants paquets com puguis sense que et caiguin pel camí de la sortida a l´arribada
joc gratis cotxes 076 Carrera a la costa
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Participes en una carrera de cotxes en un circuit per sobre del mar, intenta no sortir-te del circuit i arriba el primer a la meta
joc gratis cotxes 077 Ciurcuit de karts
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix un kart per un circuit on l´únic objectiu és acabar les voltes abans que el teu contrincant
joc gratis cotxes 078 Moto cross per la ciutat
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix la moto per la ciutat saltant per sobre els cotxes i recollint tantes estrelles com puguis pel camí.
joc gratis cotxes 079 Conduir pel desert
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta el cotxe pel recorregut del desert i mentre avances recull tantes estrelles com puguis
joc gratis cotxes 080 Xoc de cotxes
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En una carretera molt transitada has d´impedir que els cotxes que hi passen xoquin entre ells.
joc gratis cotxes 081 El rapartidor de pizza
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de portar la pizza que et demanen amb el cotxe fins a la casa que marca el mapa.
joc gratis cotxes 082 Puzzle Toyota
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Fes puzzles de cotxes Toyota. Pots triar els models i el número de peces.

Aquí trobaràs una selecció de jocs cotxes per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs cotxes de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs cotxes són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis cotxes 083 Les caixes de nadal
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Unes caixes dolentes volen canviar de tamany i aspecte i l´únic que ho pot fer és el Pare Noel amb el seu canó màgic
joc gratis cotxes 084 Puzle egipci
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu és desfer-se de totes les peces cenctrals
joc gratis cotxes 085 Els números amagats de Madagascar
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Busca entre els tres dibuixos de Madagascar els números amagats de l´1 al 20
joc gratis cotxes 086 El somni de la larva
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Una petita larva vol volar i per fer-ho ha de trobar les peces que conformen un helicòpter.
joc gratis cotxes 087 Laberint invisible
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu del joc és caminar a cegues per un laberint ple de perills i arribar al final sense patir cap mal.
joc gratis cotxes 088 Història d´Elvandia
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Troba la manera de construir el camí per tal que el príncep arribi al final amb tots els tresors
joc gratis cotxes 089 Wheely 7: detectiu
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquesta ocasió en Wheely farà de detectiu per atrapar uns cotxes que han robat un banc
joc gratis cotxes 090 Verminator
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Ets un exterminador de rates i les teves armes són trossos de formatge i molta imaginació
joc gratis cotxes 091 Els micos i la bruixeria
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Busca la manera de que els micos estiguin contents donant-los el que volen
joc gratis cotxes 092 Els micos al país de la xocolata
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En el país de la xocolata, els micos hauran de trobar tot allò que els personatges necessiten i així estiguin tots contents
joc gratis cotxes 093 El misteri del drac de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Un joc clàssic de pistes i enigmes que et portaran a un gran tresor
joc gratis cotxes 094 El símbol viking
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Un guerrer viking ha de recuperar el símbol de la seva gent i per fer-ho recorrerà un llarg camí ple d´obstacle i perills
joc gratis cotxes 095 La fugida del faraó
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Un faraó que ha estat tancat en un museu durant anys vols escapar per viure aventures i tu l´has d´ajudar a aconseguir-ho
joc gratis cotxes 096 Tots exploten
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest joc tots juguen contra tots i guanyarà l´últim que quedi en peu
joc gratis cotxes 097 La illa dels monstres
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Dos clans rivals de monstres s´enfronten per quedar-se amb la illa
joc gratis cotxes 098 Pingüins i canonades
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu del joc és aconseguir que tants pingüins com sigui possible creuin a l´altre cantó per sobre de les canonades abans que s´acabi el temps
joc gratis cotxes 099 El laberint d´Adam i Eva
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: El paradís està ple de laberint, obstacle i perills que un dels membres de la parella haurà de superar si vol retrobar-se amb l´altre
joc gratis cotxes 100 El puzle de la torre
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Dos personatges han de sortir de les diferents cambres d´una torre on estan tancats i per fer-ho hauran de treballar en equip
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació