jocs cotxes


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

cotxes

compartir joc a Facebook cotxes+ compartir joc a Twitter cotxes+ compartir joc a Google+ cotxes+

Jocs cotxes

joc gratis cotxes 001 Club nitro
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Una carrera de cotxes esportius impulsat per nitrogen, on el guanyador serà el primer que creui la línia d´arribada.
joc gratis cotxes 002 Una nit boja
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Viu una aventura on el seu protagonista busca desesperadament una lladre de cotxes
joc gratis cotxes 003 Cursa al país de l´arc iris
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La Numbuh Three ha de rescatar als petits animals de peluix que estan als riu de l´arc de sant martí.
joc gratis cotxes 004 La carrera de la patrulla canina
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En Chase té una missió a fer amb el seu cotxe nou. Ajuda´l a recollit totes les monedes i les pedres precioses per accelerar. Completa tots els circuits per aconseguir la màxima puntuació
joc gratis cotxes 005 La boja carrera italiana
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Portaràs un cotxe per una carretera del nord d´Itàlia, plagada d´obstacles i coses curioses al mig de la carretera.
joc gratis cotxes 006 Patrulla policial
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La teva missió com a agent de policia, és treure de la carretera als conductors potencialment perillosos.
joc gratis cotxes 007 Taller de reparació
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu del jocs és col.locar els cotxes que arriben al taller en el lloc indicat abans que s´acabi el temps i sense xocar.
joc gratis cotxes 008 Repartidors amb vagoneta
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Una manera original de repartir els subministraments però molt efectiva i ràpida si es fa bé.
joc gratis cotxes 009 El tractor
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Ets un recol.lector de productes el camp que ha de portar en el seu tractor tot allò que s´ha recollit durant el dia i portar-ho dins al graner.
joc gratis cotxes 010 La carrera fantasma
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aquesta és una carrera molt especial on els motoristes son fantasmes que volen treure de la carretera als seus competidors.
joc gratis cotxes 011 La cursa del gran pixel
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Viu una gran cursa amb els personatges del gran pixel com a protagonistes i on el guanyador serà el que primer completi el recorregut.
joc gratis cotxes 012 La volta al món en cotxe
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Ara tens la oportunitat de fer un viatge al voltant del món amb cotxe, però el repte és aconseguir tots els souvenirs de cada país sense que el cotxe falli.
joc gratis cotxes 013 Aprèn a conduir
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest joc podràs posar-te aprova com a conductor novell.
joc gratis cotxes 014 Conductor cibernètic
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Convertix-te en un conductor de l´espai exterior i salta per sobre de tot tipus d´aparells i trastos d´un altre món.
joc gratis cotxes 015 Spiderman motociclista
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´Spiderman s´ha comprat una moto de cross però encara no la domina del tot.
joc gratis cotxes 016 La carrera dels angry birds
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: El protagonista dels angry birds fa una sèrie de recorreguts per aconseguir la màxima puntuació recollint altres angry birds.
joc gratis cotxes 017 La carrera dels àngels
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Els àngels també corren carreres de cotxe. En aquest jocs hauràs d´ajudar a un d´ells a arribar al seu destí esquivant els obstacles i recollint tantes monedes com puguis.
joc gratis cotxes 018 La venjança de Mario
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En Mario persegueix al malvat Bowser després de que aquest hagi fet una de les seves, però no li serà fàcil aconseguir-ho, ja que pel camí va llençant objectes que poden fer que en Mario perdi el control del seu vehicle.
joc gratis cotxes 019 Rescat extrem en 3d
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aquesta és una carrera d´ambulàncies per veure qui arriba primer al punt de rescat.
joc gratis cotxes 020 L´estrella de l´aparcament
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Intenta aparcar el cotxe en el lloc marcat dins el temps establert.
joc gratis cotxes 021 El semàfor
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest joc hauràs de controlar els semàfors per tal que el tràfic sigui fluid i els cotxes puguin passar tots sense que es facin massa cues.
joc gratis cotxes 022 Les aventures d´una ambulància
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Ets el conductor d´una ambulància que ha d´arribar el seu destí en el menor temps possible i esquivant tots els cotxes que hi hagi a la carretera.
joc gratis cotxes 023 Circuit de proves
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de conduir un cotxe per un circuit on al principi només hi seràs tu, per comprovar la teva destresa darrera un volant. Si tot va bé podràs fer una carrera amb altes cotxes.
joc gratis cotxes 024 Moto cros espacial
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Demostra les teves habilitats com a pilot de moto cros en un circuit lunar.
joc gratis cotxes 025 Campionat de F1
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Corres en un campionat de F1 i l´objectiu és guanyar totes les carreres.
joc gratis cotxes 026 El cotxe de l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest joc tot el que sembli dolent és bo per guanyar punts. Portes un cotxe patrulla que en principi hauria d´ajudar a la gent que hi ha pels carrer, però en comptes d´això, guanyaràs punts com més gent atropellis i més coses destrossis.
joc gratis cotxes 027 El carter Pat
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu del joc és aconseguir que tots els paquets arribin d´una caseta de correus a l´altra sense perdre´n cap pel camí.
joc gratis cotxes 028 Aparcament de contenidors de ciment
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta el camió fins al lloc indicat sense xocar amb res i dins del temps proposat.
joc gratis cotxes 029 Carrera de jets
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aquesta és una carrera d´alta velocitat que té lloc en un circuit enmig de l´espai.
joc gratis cotxes 030 Tic tac bomba
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Tens la perillosa missió de transportar una bomba d´un punt a un altre en el temps que indiqui la bomba i sense que caigui ni exploti.
joc gratis cotxes 031 Expert en ra.lies
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Demostra que ets un expert en el món dels ral.lies i guanya la carrera.
joc gratis cotxes 032 La perforadora
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La teva nova feina és la de trobar pedres precioses sota terra amb una màquina que és capaç de recórrer el subsol sense esforç.
joc gratis cotxes 033 4x4 monster
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Tens en les teves mans la oportunitat de conduir un gran 4x4 monster i amb ell podràs passar per sobre de tots els obstacles que s´et presentin durant el teu recorregut.
joc gratis cotxes 034 Els circuits del món
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Podràs córrer en els circuits de les ciutats més importants de tot el món amb el cotxe que triïs.
joc gratis cotxes 035 Pàrquing dual
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has d´aconseguir aparcar dos cotxes que estan en pàrquings paral.lels al mateix temps
joc gratis cotxes 036 El motorista fantasma
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Hi ha un motorista fantasma que només surt a voltar pel poble els dies de Halloween i el que vol és recollit tantes carabasses com pugui per tenir-ne per la resta de l´any
joc gratis cotxes 037 Els autos bojos
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Una carrera de bogeria amb uns cotxes i uns conductors disparatats
joc gratis cotxes 038 El petit cotxe
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de fer que aquest petit cotxe arribi fins al final del circuit en el punt marcat de quadres blanc i negres en el menor temps possible
joc gratis cotxes 039 Karts Bola de drac
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Els personatges de Bola de drac competeixen un una ferotge carrera de karts, on a part de intentar ser el més ràpid també caldrà esquivar els atacs dels altres rivals i superar els obstacles que hi ha durant la cursa
joc gratis cotxes 040 Cursa per la ciutat
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Viu una de les curses més emocionants i trepidants amb un dels millors jocs de carreres de cotxes que hi ha ara mateix per PC.
joc gratis cotxes 041 Monster carrera
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Viu aquesta emocionant carrera en 3d amb els cotxes monster més divertits i ràpids que hi ha.
joc gratis cotxes 042 En Mario per la carretera
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En Mario circula amb el seu vehicle per una carretera plena d´obstacles que li faran el seu recorregut molt difícil.
joc gratis cotxes 043 La carrera de Bomb it
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: El protagonista de la saga Bomb it, s´ha passat a les carreres de cotxes i vols retar als seus companys de joc a una cursa
joc gratis cotxes 044 La cursa de Bob Esponja
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquesta cursa tan divertida en Bob Esponja ha de fer una carrera contra rellotja i en línia recta agafant pel camí tantes hamburgueses i benzina com pugui per poder continuar en marxa
joc gratis cotxes 045 Pàrquing de cotxes
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En un espai molt limitat has d´aparcar una sèrie de cotxes on cadascun d´ells té el seu lloc assignat i un número concret de moviments per aparcar-los on els hi toca.
joc gratis cotxes 046 Vehicle lunar
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix aquest vehicle tan especial sobre la superficie accidentada de la lluna.
joc gratis cotxes 047 Wheely 2
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En Wheely és un cotxe que un dia va conèixer una cotxe de la que es va enamorar però se la van emportar i ara en Wheely ha d´anar a buscar-la.
joc gratis cotxes 048 Super Mario racing 3
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Corre en la carrera més emocionant de totes les que s´han fet de la saga de Mario Bross, amb els personatges per coneguts dels jocs de Mario.
joc gratis cotxes 049 Recorregut 4x4
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de fer un recorregut amb un 4x4 per una zona molt perillosa, on el marge d´error és mínim.
joc gratis cotxes 050 Formula Racer 2012
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Córrer en una autèntica cursa de fórmula 1, on podràs canviar de model de cotxe i de circuit en cada ronda.
joc gratis cotxes 051 El car monster
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta al car monster a fer el recorregut pel jardí on trobarà obstacles o objectes diversos que haurà de passar i al mateix temps aconseguir tantes estrelles com pugui sense estrellar-se
joc gratis cotxes 052 Carrera Naskart
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix un cotxe en el circuit Naskart d´Amèrica
joc gratis cotxes 053 Controlador de tàfic
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de controlar que tots els vehicles passin correctament per la cruïlla sense xocar entre ells
joc gratis cotxes 054 Controla el tren
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: El tren ha de realitzar l´ordre que s´indica a la part superior esquerra de la pantalla: recollir llenya, recollir pedres... i deixar-les a la fàbrica o on toqui
joc gratis cotxes 055 Carrera de motos GP
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueixes una moto per un circuit i has d´aconseguir ser el primer
joc gratis cotxes 056 El petit Dino
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta al petit Dino a recollir tantes fruites com puguis
joc gratis cotxes 057 La carrera del futur
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Portes una nau futurista per una carretera també futurista i l´objectiu és fer el recorregut en el menor temps possible
joc gratis cotxes 058 Naus súper sòniques
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix la teva nau pel circuit esquivant els obstacles i arribant el primer al final del recorregut
joc gratis cotxes 059 L´operador de magatzem
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La teva missió en aquest joc és col.locar tots els protectors a les estanteries perquè els toros no les facin malbé
joc gratis cotxes 060 Carrera per la ciutat de neó
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta el cotxe per les carreteres de la ciutat de neó sense xocar contra les balles i esquivant els obstacles
joc gratis cotxes 061 Dirigeix el tràfic
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Controles els cotxes que passen per les cruilles i has d´aconseguir que passin al menys 20 sense que xoquin entre ells
joc gratis cotxes 062 Estació espacial
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aconsegueix passar d´una estació a una altra per la porta que les comunica
joc gratis cotxes 063 Crash
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Mou el teu cotxe per trencar els altres
joc gratis cotxes 064 Missió militar
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: La teva missió és portar el paquet fins al punt indicat
joc gratis cotxes 065 Troba les monedes
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Passa pel mig d´una carretera plena de tràfic i busca les monedes que hi ha repartides pel recorregut
joc gratis cotxes 066 Els cotxes bojos
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En aquest joc hi ha una sèrie de cotxes que cometen infraccions i els cotxes `bons` han de fer que els `dolents` respectin els senyals
joc gratis cotxes 067 L´aparca cotxes
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aconsegueix aparcar el cotxe vermell a la seva plaça
joc gratis cotxes 068 El tanc monstre
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix el tanc per un terreny ple d´obstacles i bombes
joc gratis cotxes 069 Super cotxes en 3D
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix un cotxe a tota velocitat per una carretara plena d´altres cotxes i obtacles
joc gratis cotxes 070 Súper camió
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta tants paquets com puguis sense que et caiguin pel camí de la sortida a l´arribada
joc gratis cotxes 071 Carrera a la costa
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Participes en una carrera de cotxes en un circuit per sobre del mar, intenta no sortir-te del circuit i arriba el primer a la meta
joc gratis cotxes 072 Ciurcuit de karts
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix un kart per un circuit on l´únic objectiu és acabar les voltes abans que el teu contrincant
joc gratis cotxes 073 Moto cross per la ciutat
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Condueix la moto per la ciutat saltant per sobre els cotxes i recollint tantes estrelles com puguis pel camí.
joc gratis cotxes 074 Conduir pel desert
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Porta el cotxe pel recorregut del desert i mentre avances recull tantes estrelles com puguis
joc gratis cotxes 075 Xoc de cotxes
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En una carretera molt transitada has d´impedir que els cotxes que hi passen xoquin entre ells.
joc gratis cotxes 076 El rapartidor de pizza
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Has de portar la pizza que et demanen amb el cotxe fins a la casa que marca el mapa.
joc gratis cotxes 077 Puzzle Toyota
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Fes puzzles de cotxes Toyota. Pots triar els models i el número de peces.

Aquí trobaràs una selecció de jocs cotxes per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs cotxes de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs cotxes són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis cotxes 078 La carrera de l´alien
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Un petit alien té un repte que és arribar tant lluny com sigui possible en una difícil ruta estel·lar.
joc gratis cotxes 079 Fins a 10
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aconsegueix arribar a la peça número 10 formant grups de números i augmentant el seu nombre a 10.
joc gratis cotxes 080 Torre mania
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu del joc és aconseguir una torre tan alta com sigui possible.
joc gratis cotxes 081 Uneix les mans
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu del joc és aconseguir que cap mà quedi despenjada, sino que estigui agafada d´una altra.
joc gratis cotxes 082 Les llums dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Troba en cadascuna de les escenes d´aquest joc el que li manca a cada personatge.
joc gratis cotxes 083 Golf neó
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Un joc de golf on els forats estan en llocs impossibles
joc gratis cotxes 084 Aliens attack
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Els aliens han envaït la terra! Ara depèn de tu salvar el planeta dels intrusos intergalàctics.
joc gratis cotxes 085 La petita botiga dels tresors amagats
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Hi ha un carrer ple de petites botigues amb un munt de tresors amagats, podràs trobar-los abans que s´acabi el temps?
joc gratis cotxes 086 Cervesa o or
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: En les profunditats d´una mina d´or, un gnom i un leprechaun es troben i en comptes d´estar pendents de l´or, beuen i el perden.
joc gratis cotxes 087 Festa de peixos
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Durant un llarg recorregut pel fons del mar, hauràs d´alliberar els peixis i els tresors atrapats.
joc gratis cotxes 088 Vampiritzar
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Quantes persones podràs transformar en vampir?
joc gratis cotxes 089 Apocalipsis
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Submergeix-te en un perillós món post-apocalíptic. Embarca´t en un viatge fascinant a través de la terra erma i sobreviu en un món destruït.
joc gratis cotxes 090 Puzle batalla
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aquest trencaclosques a més de ser un puzle en si mateix, et demana que muntis una història on l´ordre és el més important
joc gratis cotxes 091 Hop hop
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Un petit conill té per davant un llarg i perillós recorregut ple d´obstacles i pedres precioses que haurà de recollir per sumar punts i augmentar les seves habilitats.
joc gratis cotxes 092 L´aventura de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Uneix-te a la petita ovella en la seva aventura al voltant del món en aquest addictiu joc
joc gratis cotxes 093 L´esquiador
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aquest esquiador vol baixar unes de les muntanyes més difícils que hi ha, amb un recorregut ple d´obstacles que haurà de superar si vols rebre regals.
joc gratis cotxes 094 L´esquitol recol.lector
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: Aquest cop l´esquirol salta de branca a branca en un país de les meravelles nevat
joc gratis cotxes 095 Block buster
Joc. Joc online. Joc gratis cotxes: L´objectiu del joc és eliminar línies abans que arribin a tocar el sostre
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació