jocs conduir


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

conduir

compartir joc a Facebook conduir+ compartir joc a Twitter conduir+ compartir joc a Google+ conduir+

Jocs conduir

joc gratis conduir 001 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis conduir 002 La frenètica carrera de l´Aladin
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: L´Aladin està atrapat a les profunditats de la terra, on un riu de laba i altres perills poden fer perdi la vida. La teva missió és conduir-lo fins a la superfície al mateix temps que reculls les pedres precioses que hi ha pel camí.
joc gratis conduir 003 La patrulla canina recull insígnies
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Aquesta vegada la patrulla canina sortirà a fer vàries missions per recollir insígnies i ossos per tota la colla.
joc gratis conduir 004 Patrulla policial
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: La teva missió com a agent de policia, és treure de la carretera als conductors potencialment perillosos.
joc gratis conduir 005 Taller de reparació
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: L´objectiu del jocs és col.locar els cotxes que arriben al taller en el lloc indicat abans que s´acabi el temps i sense xocar.
joc gratis conduir 006 Repartidors amb vagoneta
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Una manera original de repartir els subministraments però molt efectiva i ràpida si es fa bé.
joc gratis conduir 007 El tractor
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Ets un recol.lector de productes el camp que ha de portar en el seu tractor tot allò que s´ha recollit durant el dia i portar-ho dins al graner.
joc gratis conduir 008 Moll de càrrega
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: La teva feina és la de carregar un tràiler amb caixes i portar-les al seu destí.
joc gratis conduir 009 Naruto en la carrera de la gran muralla xinesa
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En aquest jocs en Naruto haurà de demostrar les seves habilitats com a pilot de motos per guanyar la carrera de la gran muralla xinesa.
joc gratis conduir 010 La carrera fantasma
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Aquesta és una carrera molt especial on els motoristes son fantasmes que volen treure de la carretera als seus competidors.
joc gratis conduir 011 L´aventura el petit pingüí
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Un petit pingüí s´ha quedat sol a dalt de la muntanya i ha de baixar en el seu petit trineu per arribar fins al a seva família.
joc gratis conduir 012 La cursa del gran pixel
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Viu una gran cursa amb els personatges del gran pixel com a protagonistes i on el guanyador serà el que primer completi el recorregut.
joc gratis conduir 013 Les aventures de Chopix
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: L´skater Chopix ha de salvar la seva família dels savis planetaris i per fer-ho haurà de recórrer la galàxia sobre el seu monopatí.
joc gratis conduir 014 Aprèn a conduir
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En aquest joc podràs posar-te aprova com a conductor novell.
joc gratis conduir 015 Aventura de motocross
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En diferents circuits muntats en una platja del mar Carib, hauràs de superar tots els obstacles i arribar fins al final del recorregut.
joc gratis conduir 016 Conductor cibernètic
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Convertix-te en un conductor de l´espai exterior i salta per sobre de tot tipus d´aparells i trastos d´un altre món.
joc gratis conduir 017 Spiderman motociclista
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: L´Spiderman s´ha comprat una moto de cross però encara no la domina del tot.
joc gratis conduir 018 La carrera dels àngels
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Els àngels també corren carreres de cotxe. En aquest jocs hauràs d´ajudar a un d´ells a arribar al seu destí esquivant els obstacles i recollint tantes monedes com puguis.
joc gratis conduir 019 El pilot d´helicòpter
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Demostra que ets un bon constructor de plataformes i després un bon pilot d´helicòpters.
joc gratis conduir 020 La venjança de Mario
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En Mario persegueix al malvat Bowser després de que aquest hagi fet una de les seves, però no li serà fàcil aconseguir-ho, ja que pel camí va llençant objectes que poden fer que en Mario perdi el control del seu vehicle.
joc gratis conduir 021 Rescat extrem en 3d
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Aquesta és una carrera d´ambulàncies per veure qui arriba primer al punt de rescat.
joc gratis conduir 022 L´estrella de l´aparcament
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Intenta aparcar el cotxe en el lloc marcat dins el temps establert.
joc gratis conduir 023 El semàfor
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En aquest joc hauràs de controlar els semàfors per tal que el tràfic sigui fluid i els cotxes puguin passar tots sense que es facin massa cues.
joc gratis conduir 024 Les aventures d´una ambulància
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Ets el conductor d´una ambulància que ha d´arribar el seu destí en el menor temps possible i esquivant tots els cotxes que hi hagi a la carretera.
joc gratis conduir 025 Circuit de proves
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Has de conduir un cotxe per un circuit on al principi només hi seràs tu, per comprovar la teva destresa darrera un volant. Si tot va bé podràs fer una carrera amb altes cotxes.
joc gratis conduir 026 Moto cros espacial
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Demostra les teves habilitats com a pilot de moto cros en un circuit lunar.
joc gratis conduir 027 Campionat de F1
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Corres en un campionat de F1 i l´objectiu és guanyar totes les carreres.
joc gratis conduir 028 Helicòpter de salvament
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Ets el pilot d´un helicòpter de salvament que ha de realitzar una sèrie de sortides per recollir a la gent perduda o atrapada en difícils situacions i els has de portar sans i estalvis a la base.
joc gratis conduir 029 El cotxe de l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En aquest joc tot el que sembli dolent és bo per guanyar punts. Portes un cotxe patrulla que en principi hauria d´ajudar a la gent que hi ha pels carrer, però en comptes d´això, guanyaràs punts com més gent atropellis i més coses destrossis.
joc gratis conduir 030 El carter Pat
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: L´objectiu del joc és aconseguir que tots els paquets arribin d´una caseta de correus a l´altra sense perdre´n cap pel camí.
joc gratis conduir 031 Aparcament de contenidors de ciment
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Porta el camió fins al lloc indicat sense xocar amb res i dins del temps proposat.
joc gratis conduir 032 El recorregut del tanc
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Has de conduir un tanc fins al punt d´extracció.
joc gratis conduir 033 Tic tac bomba
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Tens la perillosa missió de transportar una bomba d´un punt a un altre en el temps que indiqui la bomba i sense que caigui ni exploti.
joc gratis conduir 034 Monedes pirata
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En aquest jocs seràs el capità d´una nau pirata que haurà de recórrer els mars del carib recollint les monedes i els tresors amagats.
joc gratis conduir 035 Expert en ra.lies
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Demostra que ets un expert en el món dels ral.lies i guanya la carrera.
joc gratis conduir 036 La perforadora
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: La teva nova feina és la de trobar pedres precioses sota terra amb una màquina que és capaç de recórrer el subsol sense esforç.
joc gratis conduir 037 4x4 monster
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Tens en les teves mans la oportunitat de conduir un gran 4x4 monster i amb ell podràs passar per sobre de tots els obstacles que s´et presentin durant el teu recorregut.
joc gratis conduir 038 El motorista fantasma
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Hi ha un motorista fantasma que només surt a voltar pel poble els dies de Halloween i el que vol és recollit tantes carabasses com pugui per tenir-ne per la resta de l´any
joc gratis conduir 039 Mario lògic
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Aquest és un joc totalment atípic de Mario. En aquest joc no ha de córrer, agafar monedes ni conduir, només s´ha de deixar caure.
joc gratis conduir 040 Els autos bojos
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Una carrera de bogeria amb uns cotxes i uns conductors disparatats
joc gratis conduir 041 El petit cotxe
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Has de fer que aquest petit cotxe arribi fins al final del circuit en el punt marcat de quadres blanc i negres en el menor temps possible
joc gratis conduir 042 Karts Bola de drac
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Els personatges de Bola de drac competeixen un una ferotge carrera de karts, on a part de intentar ser el més ràpid també caldrà esquivar els atacs dels altres rivals i superar els obstacles que hi ha durant la cursa
joc gratis conduir 043 Cursa per la ciutat
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Viu una de les curses més emocionants i trepidants amb un dels millors jocs de carreres de cotxes que hi ha ara mateix per PC.
joc gratis conduir 044 En Mario per la carretera
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En Mario circula amb el seu vehicle per una carretera plena d´obstacles que li faran el seu recorregut molt difícil.
joc gratis conduir 045 El gangster
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Vols convertir-te en un dels gangsters més importants de la ciutat, però abans hauràs de començar per baix i ser el noi dels encàrrecs.
joc gratis conduir 046 Recorregut per les tombes amb moto
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Ets una pilot de motos molt atrevida que vol fer un recorregut per les tombes més importants d´Egipte per demostrar a tothom que ets la millor pilot en situacions difícils.
joc gratis conduir 047 El carter Patrici
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En Patrici fa de carter i ha de repartir els paquets casa per casa amb la seva súper bicicleta aquàtica. Tu has de conduir la bicicleta durant tot els recorreguts.
joc gratis conduir 048 Vehicle lunar
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Condueix aquest vehicle tan especial sobre la superficie accidentada de la lluna.
joc gratis conduir 049 Recorregut 4x4
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Has de fer un recorregut amb un 4x4 per una zona molt perillosa, on el marge d´error és mínim.
joc gratis conduir 050 Formula Racer 2012
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Córrer en una autèntica cursa de fórmula 1, on podràs canviar de model de cotxe i de circuit en cada ronda.
joc gratis conduir 051 El controlador de trens
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Ara hauràs de convertir-te en el controlador dels trens i fer que tots arribin al seu destí sense que pateixin cap accident.
joc gratis conduir 052 La caixa
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En aquest joc la que fa tota a feina és la caixa. Hi ha un personatge que va com boig d´un cantó a l´altre com un robot sense pensar en res i sense fer cas de res, la caixa és la que ha de cuidar-lo, obrir-li les portes i conduir-lo fins a la sortida sa i estalvi
joc gratis conduir 053 El car monster
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Porta al car monster a fer el recorregut pel jardí on trobarà obstacles o objectes diversos que haurà de passar i al mateix temps aconseguir tantes estrelles com pugui sense estrellar-se
joc gratis conduir 054 La moto de trial
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Condueix una motos de trial pels carrers de la ciutat, saltat per sobre els obstacles que et trobaràs enmig del camí.
joc gratis conduir 055 La carrera al ravés
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Porta al viking a la bandera d´arribada
joc gratis conduir 056 Naus enemigues
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Has de dispara a les naus enemigues que t´ataquen disparant el teu canó
joc gratis conduir 057 Controla el tren
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: El tren ha de realitzar l´ordre que s´indica a la part superior esquerra de la pantalla: recollir llenya, recollir pedres... i deixar-les a la fàbrica o on toqui
joc gratis conduir 058 El món surrealista
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En el món surrealista conviuen tota mena d´éssers estranys i l´objectiu de la petita nau és arribar al final del recorregut sense que cap d´aquests éssers la toquin
joc gratis conduir 059 El camí més segur
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Construeix un camí perquè pugui passar el camió i agafar les estrelles
joc gratis conduir 060 El canó mòvil
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Condueix el canó i destrueix tot el que s´interposi pel camí fins arribar al final del recorregut
joc gratis conduir 061 El petit Dino
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Porta al petit Dino a recollir tantes fruites com puguis
joc gratis conduir 062 Naus súper sòniques
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Condueix la teva nau pel circuit esquivant els obstacles i arribant el primer al final del recorregut
joc gratis conduir 063 L´operador de magatzem
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: La teva missió en aquest joc és col.locar tots els protectors a les estanteries perquè els toros no les facin malbé
joc gratis conduir 064 Carrera per la ciutat de neó
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Porta el cotxe per les carreteres de la ciutat de neó sense xocar contra les balles i esquivant els obstacles
joc gratis conduir 065 Dirigeix el tràfic
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Controles els cotxes que passen per les cruilles i has d´aconseguir que passin al menys 20 sense que xoquin entre ells
joc gratis conduir 066 Altres dimensions
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Condueix el platet volador i agafa la caixa que és la clau per obrir la porta a altres dimensions
joc gratis conduir 067 Estació espacial
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Aconsegueix passar d´una estació a una altra per la porta que les comunica
joc gratis conduir 068 Crash
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Mou el teu cotxe per trencar els altres
joc gratis conduir 069 Missió militar
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: La teva missió és portar el paquet fins al punt indicat
joc gratis conduir 070 El petit submarí
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Has de conduir el petit submarí cap al tresor evitant les bombes del altres submarins
joc gratis conduir 071 L´aparca cotxes
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Aconsegueix aparcar el cotxe vermell a la seva plaça
joc gratis conduir 072 El tanc monstre
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Condueix el tanc per un terreny ple d´obstacles i bombes
joc gratis conduir 073 Super cotxes en 3D
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Condueix un cotxe a tota velocitat per una carretara plena d´altres cotxes i obtacles
joc gratis conduir 074 El camió de les deixalles
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Porta les deixalles des d´un punt a un altre sense que et caigui la càrrega pel camí i abans de que acabi el temps
joc gratis conduir 075 La fletxa
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Condueix la fletxa per les línies de la pantalla i captura tantes estrelles com puguis abans de que les bombes et toquin
joc gratis conduir 076 Circuit de karts
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Condueix un kart per aquest circuit, el més ràpid i el que menys es surti de la pista guanyarà
joc gratis conduir 077 Súper camió
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Porta tants paquets com puguis sense que et caiguin pel camí de la sortida a l´arribada
joc gratis conduir 078 El petit microbi
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Hi ha un petit microbi que s´enganxa a tot arreu i és així com ha de passar per totes les portes que el conduiran al final del seu camí
joc gratis conduir 079 Carrera a la costa
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Participes en una carrera de cotxes en un circuit per sobre del mar, intenta no sortir-te del circuit i arriba el primer a la meta
joc gratis conduir 080 Ciurcuit de karts
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Condueix un kart per un circuit on l´únic objectiu és acabar les voltes abans que el teu contrincant
joc gratis conduir 081 El cuc golafre
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Condueix al cuc per sobre de la taula fins arribar al menjar que més li agrada, intenta esquivar els obstacles o hauràs de tornar a començar
joc gratis conduir 082 El tren
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Porta aquest tren fins al seu destí esquivant els obstacles que hi ha pel camí
joc gratis conduir 083 Moto cross per la ciutat
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Condueix la moto per la ciutat saltant per sobre els cotxes i recollint tantes estrelles com puguis pel camí.
joc gratis conduir 084 Conduir pel desert
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Porta el cotxe pel recorregut del desert i mentre avances recull tantes estrelles com puguis
joc gratis conduir 085 Taxi driver
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Condueix correctament el taxi i porta a les persones al lloc on vulguin anar.
joc gratis conduir 086 La carrera de la buixa
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Aquesta bruixa tan moderna vola en una escombra a motor i ha d´aconseguir agafar tantes carbasses i caramels com pugui sense que el monstre la toqui.
joc gratis conduir 087 Vianants intrèpids
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Has de fer creuar els vianants intrèpids d´un cantó de l´autopista a l´altre, sense que cap cotxe els atropelli.
joc gratis conduir 088 Xoc de cotxes
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En una carretera molt transitada has d´impedir que els cotxes que hi passen xoquin entre ells.
joc gratis conduir 089 Moto aquàtica
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Aquest peix tant valent vol menjar peixos i per trobar-los va amb la seva moto aquàtica pel fons del mar.
joc gratis conduir 090 El rapartidor de pizza
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Has de portar la pizza que et demanen amb el cotxe fins a la casa que marca el mapa.
joc gratis conduir 091 El tren de la mina
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Has de conduir un tren per una mina que no està en molt bones condicions, les vies estan trencades en alguns punts i en alguns altres hauràs de ser ràpid per a desviar el vagó i que no se surti de la via.
joc gratis conduir 092 Circuit pel riu
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Porta aquesta barca a través del riu sense xocar amb res i agafant tots el punts que hi ha pel camí.
joc gratis conduir 093 Condueix la bola
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Has d´aconseguir portar la bola fins a l´arribada sense caure fora del circuit.
joc gratis conduir 094 Quamorol - Condueix la bola
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Joc molt simple però molt adictiu. Has de conduir la bola amb el ratolí fins a tocar el punt groc.

Aquí trobaràs una selecció de jocs conduir per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs conduir de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs conduir són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis conduir 095 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis conduir 096 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis conduir 097 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis conduir 098 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis conduir 099 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis conduir 100 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis conduir 101 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis conduir 102 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis conduir 103 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis conduir 104 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis conduir 105 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis conduir 106 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis conduir 107 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis conduir 108 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis conduir 109 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis conduir 110 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis conduir 111 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis conduir 112 El petit pirata
Joc. Joc online. Joc gratis conduir: Un petit pirata ha de recol.lectar tantes monedes com sigui possible en tel temps establert. Hauràs de tenir molta punteria i sang freda per aconseguir-ho.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació