jocs aventura


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

aventura

compartir joc a Facebook aventura+ compartir joc a Twitter aventura+ compartir joc a Google+ aventura+

Jocs aventura

joc gratis aventura 001 El bosc màgic
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Una aventura on el protagonista ha de trobar la clau que obre la porta per tornar a casa seva
joc gratis aventura 002 El pirata Ahoy
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: El pirata Ahoy vol aconseguir totes les monedes d´or de l´illa però per fer-ho haurà de ser més llest que els soldats del rei
joc gratis aventura 003 Les aventures del porquet guardiola
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has de fer que la moneda entri dins el porquet
joc gratis aventura 004 Els micos feliços a la base militar
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Com sempre hem de fer que els micos estiguin feliços i per tant hem de buscar els objectes que han d´entregar als altres personatges per tal que tots estiguin contents.
joc gratis aventura 005 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis aventura 006 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis aventura 007 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis aventura 008 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
joc gratis aventura 009 Les aventures d´Scooby doo al temple Maia - Capítol 4
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquest és l´últim capítol de la sèrie de jocs on sabrem si en Shaggy i l´Scooby doo arribaran a completar la seva missió o no.
joc gratis aventura 010 Les aventures d´Scooby doo al temple maya - Capítol 2
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquest capítol continua just després que en Shaggy i l´Scooby baixin el riu, i igual que en el capítol anterior hauran de continuar amb la seva missió esquivant al malvat tòtem
joc gratis aventura 011 Les aventures d´Scooby Doo al temple maya - Capítol 1
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquí comencen les aventures de l´Scooby i en Shaggy a la selva de l´amazones on un personatge els persegueix per tal que no aconsegueixen la seva missió
joc gratis aventura 012 Els micos feliços i el mag
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Com sempre hem de fer que els micos que estan tristos estiguin contents donant-los el que busquen.
joc gratis aventura 013 Les llums dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Troba en cadascuna de les escenes d´aquest joc el que li manca a cada personatge.
joc gratis aventura 014 L´aventura de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Uneix-te a la petita ovella en la seva aventura al voltant del món en aquest addictiu joc
joc gratis aventura 015 El vaixell pirata
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Converteix-te en un intrèpid capità pirata, lluita contra les naus enemigues, recapta recursos i tresors i assumeix missions agosarades.
joc gratis aventura 016 El cargol maldestre
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Bob ha tornat... molt lluny. En la tercera aventura de la popular sèrie de trencaclosques, per error el maldestre cargol ha viatjat a través d´un portal a l´antic Egipte. Ajude´l a trobar la sortida en tots els nivells, usant diferents eines per resoldre els puzles i guiant-lo amb seguretat a través de les trampes, pous i altres perills. Recull estrelles per desbloquejar fotos de galeries interessants i reuneix en Bob amb el seu avi!
joc gratis aventura 017 El cavaller perdut
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquest peculiar cavaller ha perdut les seves armes i defenses, ajuda´l a trobar-les esquivant els perills
joc gratis aventura 018 La illa Bayou
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Primera part de l´aventura d´un capità perdut en una illa on la seva única obsessió és trobar un vaixell per marxar
joc gratis aventura 019 Els micos feliços i els cors extraviats
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Busca els cors perduts en aquest joc dels micos feliços.
joc gratis aventura 020 El viatge d´en Pancho 5
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquest joc té dues fases, una a l´Àrtic i l´altre a Perú. L´objectiu és que en Pancho superi tots els obstacles i arribi al cim.
joc gratis aventura 021 El misteri del circ
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Tens la missió de trobar un objecte molt rar robat
joc gratis aventura 022 El pantà misteriós
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquesta aventura consisteix en completar la missió fins al centre del pantà misteriós on han desaparegut desenes de persones en els últims 50 anys.
joc gratis aventura 023 Els micos feliços cacen als ninges
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En els tres nivells d´aquest jocs hauràs de torbar tots els ninges amagats i al final de tot hi haurà un nivell més per trobar el gran tresor.
joc gratis aventura 024 Els micos feliços i el paó
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: L´objectiu d`aquest joc és aconseguir que una família tingui un bon sopar d´acció de gràcies.
joc gratis aventura 025 Amic Pancho 6
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En aquesta ocasió el nostre amic Pancho vol fer l´ascens cap a Afganistan.
joc gratis aventura 026 Scooby-doo al vaixell pirata
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Viu l´aventura d´Scooby doo en un vaixell pirata ple de fantasmes i altres perills.
joc gratis aventura 027 Tres pandes en una illa perillosa
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Les aventures dels nostres amics pandes continues, i aqueta vegada se n´han anat a una illa on els perills es succeïxen a cada pas.
joc gratis aventura 028 Amic Pancho 3
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: El nostre amic Pancho ha tornat per completar la seva tercera ascensió en globus.
joc gratis aventura 029 Tres pandes de nit
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquests tres pandes viuran una gran aventura durant una nit a la jungla.
joc gratis aventura 030 Una nit boja
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Viu una aventura on el seu protagonista busca desesperadament una lladre de cotxes
joc gratis aventura 031 Tres pandes al país del a fantasia
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Tres pandes han anat a parar sense voler-ho al país de la fantasia i ara han de trobar la manera de tornar al seu món.
joc gratis aventura 032 Les aventures d´Scooby-doo al temple Maya - Capítol 3
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Shaggy i l´Scooby-doo han anat a parar a un antic temple Maya del que han d´escapar abans que els trobi el tòtem malvat.
joc gratis aventura 033 Escapa de la ment
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Un noi ha quedat atrapat en un prat de caramels que només existeix dins del seu cap, però igualment ha de trobar la manera de sortir.
joc gratis aventura 034 Les aventures de Nesquik
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Nesquik està fent un recorregut per la ciutat amb monopatí però durant el camí es trobarà amb una sèrie d´obstacles que li ho impediran.
joc gratis aventura 035 El país de les meravelles de la capitana Marcela
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: La capitana Marcela ha de muntar la seva parada de coses de nadal però encara no ha rebut la mercaderia. Busca-la.
joc gratis aventura 036 Els micos feliços i l´arbre de nadal
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: L´objectiu d´aquest joc nadalenc, és aconseguir que les llums de l´arbre de nadal s´ensenguin i tots estiguin contents de que ho faci.
joc gratis aventura 037 Zero i Garrot
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: El malvat Dr Grimalkin ha ofert una recompensa per tu i el teu equip. Acaba amb tots els robots que intenten aturar-te.
joc gratis aventura 038 Maimés
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquesta és l´aventura d´una nena que passarà per diferents escenaris buscant unes boles de cristall.
joc gratis aventura 039 Els micos feliços i els ratpenats
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Una nova aventura dels micos feliços on el propòsit és fer que surtin els ratpenats del seu amagatall.
joc gratis aventura 040 El gran escape: aventura a la Terra
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Un petit extraterrestre ha de tornar el seu planeta, però abans de fer-ho ha de recollir totes les estrelles caigudes.
joc gratis aventura 041 Finn en una aventura de Halloween
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Finn té una missió: recórrer els perillosos túnels de la bruixa i aconseguir escapar amb la major quantitat de caramels possible.
joc gratis aventura 042 El bany pudent
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Viu una boja aventura de mans d´en Bosko, aquesta vegada vol convertir un bany pudent en una moderna galeria d´art.
joc gratis aventura 043 L´aventura el petit pingüí
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Un petit pingüí s´ha quedat sol a dalt de la muntanya i ha de baixar en el seu petit trineu per arribar fins al a seva família.
joc gratis aventura 044 Fireboy i Watergirl en el temple del foc
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Una nova aventura de la gran parella de foc i aigua, aquesta vegada estan en el temple del foc.
joc gratis aventura 045 Les aventures de Chopix
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: L´skater Chopix ha de salvar la seva família dels savis planetaris i per fer-ho haurà de recórrer la galàxia sobre el seu monopatí.
joc gratis aventura 046 Aventura de motocross
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En diferents circuits muntats en una platja del mar Carib, hauràs de superar tots els obstacles i arribar fins al final del recorregut.
joc gratis aventura 047 Numbuh four
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Numbu four té una missió per complir i per fer-ho haurà de trobar totes les peces necessàries mentre esquiva als malvats robots
joc gratis aventura 048 Marató 4 dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Es una carrera contra rellotge per resoldre els petits trencaclosques que faran als micos feliços.
joc gratis aventura 049 Els micos feliços i els Leprechauns
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Una versió del clàssic joc dels monos feliços però que té com a protagonistes els Leprechauns
joc gratis aventura 050 Les aventures de Dora l´exploradora
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: La Dora ha de completar els mini jocs per aconseguir les pilotes vermelles dels seus amics, però en Sweper aprofitarà qualsevol descuit per emportar-se-les
joc gratis aventura 051 Alicia està morta
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Han matat a Alicia, la del conte. Has d´esbrinar qui ha sigut.
joc gratis aventura 052 Finn i l´aventura de l´espasa
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Finn té una missió: recórrer els perillosos camins de les muntanyes i trobar l´espasa que finalment derrotarà al malvat que els té sotmesos.
joc gratis aventura 053 L´illa trotuga
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ets l´encarregada de recollir i cuidar els ous de tortuga que es dipositen en la illa on vius, per tant busca i recupera tants com puguis abans d´acabar el dia.
joc gratis aventura 054 L´aventura d´en Grizzly
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Grizzly camina pel bosc buscant fruita i altres aliments per passar l´hivern, però hi ha altres animals que l´impediran fer-ho.
joc gratis aventura 055 Els micos feliços ninja 2
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: L´objectiu del joc és trobar els 70 petits micos ninja que hi ha amagats per tot arreu.
joc gratis aventura 056 Marató dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Petits trencaclosques que hauràs de resoldre per passar a la següent escena.
joc gratis aventura 057 La història d´en Luke
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquesta és la història de com un bon dia en Luke coneix una dona de que s´enamora perdudament però potser no és com ell es pensava.
joc gratis aventura 058 Els micos feliços i els ous de Pasqua
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Els micos feliços també celebren la Pasqua i per això han de fer que tots tinguin el que necessiten en aquests dies.
joc gratis aventura 059 Els micos feliços ninja
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquesta vegada els micos feliços s´han convertit en ninges i se n´han anat al Japó a realitzar la seva missió.
joc gratis aventura 060 Els micos feliços i el talimà màgic
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Els micos feliços han de trobar i reconstruir el talismà de la família, però per fer-ho hauran de superar una sèrie de proves.
joc gratis aventura 061 L´arca de la vida
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Un extraterrestre ha vingut al nostre planeta per treure tot allò dolent i deixar-hi només les coses bones, però per fer-ho haurà de començar tot de cero.
joc gratis aventura 062 Els micos feliços per Sant Valentí
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Els micos feliços volen que totes les parelles es trobin i també siguin felices per Sant Valentí, ajuda´ls a aconseguir-ho.
joc gratis aventura 063 Zelda enamorat
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En aquesta versió de Zelda la missió del nostre heroi serà portar-li una flor a la seva estimada però per fer-ho haurà de resoldre una sèrie de proves que li portaran una estona de feina.
joc gratis aventura 064 Els micos feliços a l´oest segona part
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: De nou els micos feliços estan a l´oest, aquesta vegada per trobar el gran tresor que van deixar amagat durant la febre de l´or.
joc gratis aventura 065 Lladre de guant blanc
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Converteix-te en un lladre de guant blanc i intenta robar les joies sense que t´enxampin
joc gratis aventura 066 L´últin príncep d´Egipte
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Diu la llegenda que el destinat a ser l´´ultim príncep d´Egipte trobarà la manera d´arribar al temple i coronar-se com a rei.
joc gratis aventura 067 El temple secret
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has de sortir del temple secret dels templaris però per fer-ho hauràs de desvetllar l´enigma que s´amaga en el seu interior.
joc gratis aventura 068 El pingüí perdut
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Un petit pingüí s´ha perdut i vol tornar amb la seva família però per fer-ho haurà de recórrer un llarg camí.
joc gratis aventura 069 Els micos feliços a l´oest
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquesta vegada els micos han marxat a l´oest a viure una gran aventura.
joc gratis aventura 070 L´ajudant de Messi
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Vols ser l´ajudant d´en Messi i fer que estigui content perquè fitxi pel teu equip?
joc gratis aventura 071 Galetes de gingebre
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En George ha convidat als seus amics a una feta de nadal, però no pot preparar galetes de gingebre perquè no pot fer anar el form. Pots ajudar-lo?
joc gratis aventura 072 L´arbre dels diners
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ets l´orgullós propietari d´un arbre que cada vegada que creix i produeix fruit, et dona diners automàticament.
joc gratis aventura 073 Els micos feliços al Pol nord
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Una nova aventura dels micos feliços, aquest cop han marxat al Pol nord.
joc gratis aventura 074 La perforadora
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: La teva nova feina és la de trobar pedres precioses sota terra amb una màquina que és capaç de recórrer el subsol sense esforç.
joc gratis aventura 075 Dia d´acció de gràcies amb els micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Un altre capítol del joc dels micos feliços, molt apropiat per aquestes dates
joc gratis aventura 076 El tresor asteca d´Andy
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: El petit Andy és un buscador de tresors i ara està en una antiga piràmide asteca buscant-ne un de molt important.
joc gratis aventura 077 Adam i Eva 3
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En aquesta tercera part del joc Adam i Eva, haureu de buscar la vostra Eva que està empresonada
joc gratis aventura 078 Aventura de mal son 5
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ajuda en Víctor evitant que el seu somni es converteixi en un mal son
joc gratis aventura 079 Johnny l´aventurer
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Johnny és un aventurer que s´ha fet gran i ara la única cosa que vol després d´una vida de trobar tresors és descansar, però abans de fer-ho necessita tornar un dels tresor robats en el passat
joc gratis aventura 080 Allibera a les fades
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Per alliberar a les petites fades que estan tancades en gàbies, hauràs d´utilitzar la teva imaginació, habilitat i coneixements per moure´t pels diferents escenaris i seguir les pistes que porten a les claus de la presó de les fades
joc gratis aventura 081 Cactus McCoy
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Cactus McCoy té la missió de rescatar a l´estranya dama que l´ha salvat de morir i al mateix temps de trobar el gran tresor dels antics tòtems
joc gratis aventura 082 El nija Potty i la illa dels pirates
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: El ninja Potty necessita diners i la manera que ha trobat per aconseguir-los és robar-los als pirates de la illa
joc gratis aventura 083 El bon dimoni?
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Hi ha un petit dimoni pels carrers de la ciutat, té bones intencions i vol ajudar a la gent, però ho aconseguirà totes les vegades?
joc gratis aventura 084 Una màgica aventura
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Jorgen Von Strangel li ha posat una prova a Timmy: buscar en una ciutat plena de proves màgiques deu varetes. Ajuda´l a trobar-les i després porta´l fins a la peixera on estan Cosmo i Wanda per completar la missió
joc gratis aventura 085 Blancaneus salvadora
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: La petita Blancaneus ha de recórrer el regne alliberant als set nans que estan presoners dels malvats ajudants de la reina i arribar al final del seu recorregut sense danys.
joc gratis aventura 086 El llibre secret 3
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquest és el capítol final d´aquesta emocionant sèrie, on descobriràs els últims misteris de la missió.
joc gratis aventura 087 El llibre secret
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Un jocs d´aventura i fantasia que gira al voltant d´un llibre que té vida i una nena molt especial
joc gratis aventura 088 La faraona Cat
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En aquest joc et converteixes en una valenta arqueòloga que ha de rescatar a la faraona Cat.
joc gratis aventura 089 El regne del tetris
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has de construir un regne amb torers, cases, defenses i tots els elements possibles, amb peces del tetris de manera que en cada nivell assoleixis l´objectiu que et demana el joc amb la teva habilitat per formar construccions de tetris.
joc gratis aventura 090 Lluita medieval
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ets un guerrer de l´exercit del rei que ha de lliurar al territori dels morts vivents.
joc gratis aventura 091 Rescat a l´interior de la Terra
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ets una valenta enamorada que ha de rescatar al seu príncep de l´interior de la Terra.
joc gratis aventura 092 Les aventures d´ScoobyDoo 1
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquesta és la primera part d´una de les aventures de l´ScoobyDoo i en Shaggy, on el fantasma d´un terrible pirata arriba a un vaixell per atacar als seus tripulants i fer-se amb el control del vaixell.
joc gratis aventura 093 L´aventura dels Croods
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Les dones Croods surten a buscar aliments i monedes pels voltants de la seva cova i es reemplaçaran per fer-ho.
joc gratis aventura 094 Les aventures de l´Eric
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: L´Eric és un gat molt actiu i durant el dia viurà un seguit d´aventures, vols acompanyar-lo i veure què fa?
joc gratis aventura 095 L´aventura del bebè
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Hi ha un bebè que vol el seu biberó però aquest està entre mig de joguines i objectes que li fan difícil poder arribar fins a ell.
joc gratis aventura 096 Steppenwolf 2
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ets una exploradora que està fent un estudi a la selva i de cop uns indígenes t´agafen i et porten al seu poblat.
joc gratis aventura 097 Recompte de micos feliços 2
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Els micos estan tristos perquè han perdut alguns dels seus petits membres pels contes de fades. Pots ajudar-los a buscar els micos que falten?
joc gratis aventura 098 Zelda
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Del clàssic joc de Zelda, arriba aquesta versió més senzilla, on cal agafar els objectes i acabar amb els enemics per completar la teva missió
joc gratis aventura 099 El llegat de Stanwick
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Un joc de buscar objectes i misteri s´uneixen per formar aquesta aventura.
joc gratis aventura 100 Zombies i donuts
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ets un salvador que ha de lluitar contra els zombies i que t´alimentes de donuts
joc gratis aventura 101 Recompte de micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: S´han perdut alguns micos feliços per diferents escenaris i tu has de seguir les pistes i trobar-los a tots.
joc gratis aventura 102 El temple de cristall
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Una aventura del Noifoc i la Noiaigua, on hauran de treballar junts per recuperar totes les pedres precioses i escapar del temple de cristall
joc gratis aventura 103 La illa Tribe 4
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Un joc on la teva feina és reconstruir el que està espatllat o derruït i on hauràs de deixar les coses perfectes en cada nivell
joc gratis aventura 104 Wheely 2
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Wheely és un cotxe que un dia va conèixer una cotxe de la que es va enamorar però se la van emportar i ara en Wheely ha d´anar a buscar-la.
joc gratis aventura 105 Adam i Eva 2
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquest joc és la segona part d´Adam i Eva, una divertida aventura on el protagonista és Adam i el seu objectiu és escapar ben lluny d´Eva, ja que després d´un temps junts ja no pot més.
joc gratis aventura 106 El tresor de les mòmies
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Estàs a l´interior dels passadissos secrets dels tresors de les mòmies i busques les tres estrelles de cada sector per poder sortir sencer i amb totes les riqueses.
joc gratis aventura 107 El cavaller
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En aquest joc seràs un valent cavaller que ha de salvar a la princesa del malvat mag que ha estès la seva maldat per tot el regne.
joc gratis aventura 108 L´aventura dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En aquesta nova entrega del joc els micos feliços, veiem l´acció de les escenes ambientades en l´edat mitjana i els micos ham de superar una sèrie de proves per arribar a trobar al final el que estaven buscant que és...
joc gratis aventura 109 Els micos feliços i els barrets
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Com en cada entrega dels micos feliços, l´objectiu del jos és fer que aquests animalets passin d´estar tristos a estar contents
joc gratis aventura 110 L´aventura de la petita Caputxeta vermella
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En aquesta història el camí cap a casa de l´àvia és més complicat i estrany que en el conte original. Per començar el camí no és pel mig del bosc, sinó per unes esferes que giren i amaguen conillets tancats en gàbies que hauràs de rescatar i pomes voladores entre esfera i esfera.
joc gratis aventura 111 L´espasa del cavaller
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Un valent cavaller disposa d´una espasa que li donar unes habilitats especials per la lluita. Vols posar-la a prova i per fer-ho viatge per diferents mons plens de malvats enemics, contra els que ha de lluita i vèncer per demostrar que és el millor dels cavallers.
joc gratis aventura 112 El nadal del micos tristos
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Fes que aquest nadal sigui el més alegre dels micos tristos, troba els seus regals i fes que l´arbre s´il.lumini i els porti alegria
joc gratis aventura 113 Panik a Xocolandia
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: El conill Panik està tancat a la fàbrica de Xocolandia, on el malvat noi vermell ha col.locat un munt de bombes per fer que tot salti pels aires. En Panik ha de trobar totes aquestes bombes abans de que s´acabi el temps i tot exploti.
joc gratis aventura 114 La Cleopatra lluitadora
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: La Cleopatra ha de recórrer els temples i els carrers d´Egipte per torbar les tres claus amagades que poden salvar la vida del seu pare, després de que el seu malvat tiet li hagi pres el tro.
joc gratis aventura 115 El bon pare 2
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Sigues un bon pare i ajuda al teu fill petit a arribar als llocs on toqui cada dia sense que pateixi cap mal pel camí.
joc gratis aventura 116 El món fantàstic de Kveendolnitza
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Explora el món fantàstic de Kveendolnitza i busca la manera de resoldre els trencaclosques que faran que puguis anar avançant en aquest món tan peculiar.
joc gratis aventura 117 L´avió perdut
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Hi ha tres personatges que poden intercanviar-se entre ells per trobar les peces que formen una avió que els portarà a sortir del regne misteriós on han anat a parar
joc gratis aventura 118 Aventura llunàtica
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ets un astronauta que ha arribat a un planeta estrany i ha de recuperar la seva nau per tornar a la Terra
joc gratis aventura 119 Els cubs amics
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: El cub groc ha perdut a la seva amiga el cub rosa, que un malvat cub gris se l´ha emportat i la teva missió és rescatar-la.
joc gratis aventura 120 Ninja landia
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Han segrestat la teva princesa i se l´han emportat al país de Ninja landia, has d´anar a buscar-la de seguida
joc gratis aventura 121 El tipus del barret
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has de superar els obstacles que hi ha al llarg dels diferents recorreguts per arribar a la porta i passar al següent nivell
joc gratis aventura 122 Un gat per Asia
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Un bon dia el gat estava mirant la tele i va voler tastar les boles de menjar asiàtic, així que va agafar un avió i...
joc gratis aventura 123 Adam i Eva
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: La primera parella de la prehistòria no ho van tenir fàcil per viure el seu amor. Ajuda a Adam a arribar a la seva estimada Eva
joc gratis aventura 124 L´ exterminador
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ha arribat l´exterminador per acabar amb totes les rates de la casa
joc gratis aventura 125 Kurt
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ets un agent de llei que ha d´acabar amb la màfia que hi ha a la ciutat
joc gratis aventura 126 Buscant l´ídol perdut
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Per trobar l´ídol perdut has de passar per tots els nivells del temple i salvar els obstacles que et trobis per arribar al final amb la preuada figura
joc gratis aventura 127 Escapa del temple del misteri
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Busca les pistes que et portaran a trobar la clau que obra la porta de sortida del temple
joc gratis aventura 128 La ciutat dels morts
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: S´han emportat la teva estimada i has d´anar a buscar-la a la ciutat dels morts
joc gratis aventura 129 Escapa de la torre del terror
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Estàs tancat en una torre plena d´habitacions i objectes estranys i per sortir hauràs de resoldre els petits misteris que s´et presenten i trobar la clau per sortir
joc gratis aventura 130 La pirata mosquetera
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ets una pirata mosquetera del futur que has d´alliberar el vaixell dels éssers estranys que el custodien
joc gratis aventura 131 Història d´una aventura
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Rescata a la teva companya del malvat pirata de les muntanyes
joc gratis aventura 132 El vaixell pirata
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Escapa del vaixell pirata
joc gratis aventura 133 El drac i els diamants
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquest joc de plataforma et porta a un món on el drac ha de lluitar contra les forces del mal que amenacen el seu regne
joc gratis aventura 134 Els guardians
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has de guiar uns guardians pel regne dels humans que ara està sota el poder de dos dracs i les seves criatures malignes
joc gratis aventura 135 Pedra, paper, tisores
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aventura on el teu personatge ha d´obrir tots els cofres, però pel camí trobarà altres personatges que per deixar-te passar hauràs de guanyar-los jugant al pedra, paper, tisores
joc gratis aventura 136 Palanques
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Mou les palanques i plataformes de manera que el personatge que ha de fer el camí, arribi bé al seu destí
joc gratis aventura 137 El destructor de masmorres
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: L´objectiu del joc és matar a tots els monstres del castell i passar d´habitació en habitació fins sortir del castell
joc gratis aventura 138 Aventura en blanc i negre
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ets un quadrat que ha de passar una sèrie de proves ajudant-se de caixes
joc gratis aventura 139 Jacko a l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Jacko està perdut a l´infern i has d´aconseguir que surti
joc gratis aventura 140 La carrera al ravés
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Porta al viking a la bandera d´arribada
joc gratis aventura 141 Dino ino
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ajuda al Dino ino a recòrrer el perillós món del juràsic i passa les proves que es va trobant pel camí
joc gratis aventura 142 Eine i Kleine
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquesta és la història de dos germans que van a buscar aventures i pel camí es troben moltes sorpreses algunes agradables i d´altres molt desagradables
joc gratis aventura 143 Els micos feliços 3
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Els micos estan tristos i la teva feina és fer que les coses surtin bé perquè estiguin contents
joc gratis aventura 144 El laberint kung fu
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has de passar una prova que t´ha posat el teu professor de kung fu, un laberint ple de trampes
joc gratis aventura 145 Allivera al príncep
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquesta història és una mica especial i en aquest cas haurà de ser la princesa la que alliberi al príncep
joc gratis aventura 146 Camí a Roma 3
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has de reconstruir el poblat que els víkings han cremat
joc gratis aventura 147 El castell del ogres
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Tu ets el cavaller que has de conquistar el castell i acabar amb els ogres
joc gratis aventura 148 Els objectes perduts del temple Inca
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aconsegueix els tresors amagats en el temple dels Inca resolent els petits trencaclosques
joc gratis aventura 149 Suspens
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Hi ha dues versions d´una mateixa escena, la feliç i la apocalíptica. Segons en quin moment triïs estar podràs fer unes accions o unes altres que et portaran a superar el nivell
joc gratis aventura 150 La guerra dels pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has de portar els dos pingüins fins a casa seva
joc gratis aventura 151 El món surrealista
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En el món surrealista conviuen tota mena d´éssers estranys i l´objectiu de la petita nau és arribar al final del recorregut sense que cap d´aquests éssers la toquin
joc gratis aventura 152 Escapa de la tomba
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Intenta escapar de la tomba tant ràpid com puguis
joc gratis aventura 153 Els Déus de l´Olimp
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Els Déus de l´Olimp volen construir el seu regne i tu hauràs d´organitzar-ho tot perquè així sigui
joc gratis aventura 154 La gelatina tragona
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: La gelatina vol menjar-se totes les gotes per ser cada vegada més gran
joc gratis aventura 155 Corre Chikya corre
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Chikya corre per aprimar-se i la única manera de que ho faci és temptar-lo amb hamburgueses
joc gratis aventura 156 El boomerang del diable
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Durant el joc has de portar a l´extraterrestre pel camí agafant totes les fonts d´energia que hi ha vigilant els perills
joc gratis aventura 157 Mons virtuals
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En aquests mons virtuals hauràs de trobar les peces que falten del puzle i ajudar als seus habitants a reconstruir les seves vides
joc gratis aventura 158 En Droppy va a casa
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Droppy vol arribar a casa seva, ajuda´l a aconseguir-ho
joc gratis aventura 159 Els micos feliços 5
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Els micos estan tristos i la teva feina és fer que les coses surtin bé perquè estiguin contents
joc gratis aventura 160 El manicomi
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Escapa del manicomi on estas tancat.
joc gratis aventura 161 L´illa del zoo
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has d´aconseguir alliberar a tots els animals engabiats, i per fer-ho has d´aconseguir totes les claus que tenen els altres lleons donant-los el que demanin a canvi
joc gratis aventura 162 Camí a l´escola
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: La Carol perd l´autobús que l´ha de portar a l´escola i ha de fer el camí sola fins a la propera parada, la pots ajudar a arribar?
joc gratis aventura 163 Escapa del búnquer
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Troba les peces, resolt els enigmes, obre les portes i escapa del búnquer
joc gratis aventura 164 L´illa del tresor
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has tingut un accident i has caigut en una illa deserta. Aprofita els recursos de que disposes i troba el tresor
joc gratis aventura 165 L´aventura dels diamants
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aconsegueix tots els diamants i destrueix als enemics. Vigila amb les trampes que n´està ple
joc gratis aventura 166 La carrera del drac
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Durant la competició estaràs sol per arribar a la meta mentre els altres et fan la punyeta pel camí
joc gratis aventura 167 La batalla del bosc
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: El teu personatge ha de lluitar contra trolls i follets malvats per aconseguir els tresors amagats en el bosc
joc gratis aventura 168 L´illa dels tòtems
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Una aventura on l´objectiu és reconstruir els tòtems i per fer-ho abans has de tenir suficient màteria prima com fusta, aigua o pedra
joc gratis aventura 169 L´aventura dels mariners
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Busca en cada nivell el que et demana el joc: menjar, parts d´un mapa, lletres, monedes... i segueix la història dels mariners
joc gratis aventura 170 Escapa del castell
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Troba la sortida i les claus per sortir del castell
joc gratis aventura 171 El tresor del tòtem setze
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aconsegueix el mapa del tresor seguint totes les pistes que et portaran fins a ell
joc gratis aventura 172 El tresor del tòtem quinze
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aconsegueix el mapa del tresor seguint totes les pistes que et portaran fins a ell
joc gratis aventura 173 El tresor del tòtem catorze
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aconsegueix el mapa del tresor seguint totes les pistes que et portaran fins a ell
joc gratis aventura 174 El tresor del tòtem tretze
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aconsegueix el mapa del tresor seguint totes les pistes que et portaran fins a ell
joc gratis aventura 175 El tresor del Tòtem dotze
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Vols aconseguir el pergamí que indica on està el tresor però abans de passar un seguit de complicades proves
joc gratis aventura 176 El tresor del tòtem diset
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aconsegueix el mapa del tresor seguint totes les pistes que et portaran fins a ell
joc gratis aventura 177 Escapa de l´habitació de colors
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aconsegueix la clau per obrir la porta i escapar de l´habitació
joc gratis aventura 178 La casa de Halloween
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Intenta escapar de la casa de Halloween
joc gratis aventura 179 L´aventura de les joies al laberint
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Recull tantes joies com puguis seguint els diferents laberints
joc gratis aventura 180 L´aventura d´en Zoco Jonez
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ajuda en Zoco a passar pels diferents laberints de la seva aventura perquè pugui trobar la sortida
joc gratis aventura 181 Aventura a la mar
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ets un jove empresari que has de fer prosperar el negoci que el teu pare et va deixar abans de morir
joc gratis aventura 182 Escapa de l´Edat mitjana 4
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Busca tots els objectes i eines que puguis utlitzar per escapar
joc gratis aventura 183 El tresor del tòtem onze
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Vols aconseguir el pergamí que indica on està el tresor però abans de passar un seguit de complicades proves
joc gratis aventura 184 El secret de la vinya
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Estàs en una gran casa i hauràs de trobar la manera de sortir
joc gratis aventura 185 L´aventura de la tortuga
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has de portar a una tortuga per un terreny amb molt paranys fins que trobi el tresor que els fantasmes han robat
joc gratis aventura 186 Escapa de l´Edat mitjana 5
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Busca tots els objectes i eines que puguis utlitzar per escapar
joc gratis aventura 187 Escapa del temple Azteca
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Busca els objectes que et puguin fer falta per escapar
joc gratis aventura 188 Escapa de la casa de caramel
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Busca la clau per sortir de la casa de caramel
joc gratis aventura 189 L´aventura de la Poca
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: La Poca ha de recórrer un laberint recollint els objectes que hi ha dins dels requadres, però hi ha éssers que li ho faran força difícil
joc gratis aventura 190 Escapa de l´Edat Mitjana 2
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Busca totes les eines i objectes que et puguin fer falta per obrir la porta i escapar
joc gratis aventura 191 Escapa de la Vila Galé
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Busca tot allò que et pugui fer falta per resoldre els enigmes i escapar de la casa
joc gratis aventura 192 Una aventura diferent
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Busca les diferències que hi ha en aquestes vinyetes que expliquen una història
joc gratis aventura 193 El tresor del tòtem deu
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Vols aconseguir el pergamí que indica on està el tresor però les piranyes t´ho impedeixen, com ho faràs?
joc gratis aventura 194 El tresor del tòtem nou
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: La teva missió és trobar allò que et demana la calavera per poder sortir de la illa
joc gratis aventura 195 Pedres màgiques
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Un monjo guardià del gran tresor del temple vol arribar fins a ell i per fer-ho ha de passar per una sèrie de portes que només es poden obrir amb la combinació correcte de les pedres màgiques.
joc gratis aventura 196 Trencaclosques misteri
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Reconstrueix l´escena del crim fent els trencaclosques que et proposen aquests dos joves detectius
joc gratis aventura 197 Aventura a l´edat de pedra
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Sam és un personatge que viu a l´edat de pedra i que passa per una sèrie d´aventures on tu l´hauràs d´ajudar a superar-les.
joc gratis aventura 198 Escapa del túnel
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Intenta escapar del túnel on estàs atrapat. Busca les eines que t´ajudin a obrir les portes, desenterrar objectes, trencar parets...
joc gratis aventura 199 Escapa dels zombies
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En una ciutat plagada de zombies has d´arribar al teu cotxe per escapar, però està aparcat a l´altre costat de la ciutat i per arribar has de ser més ràpid que els zombies.
joc gratis aventura 200 El planeta presó
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has de defensar la sortida del planeta en el moment en que els presoners es volen escapar
joc gratis aventura 201 El tresor del tòtem set
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Busca el tresor del tòtem en aquesta nova aventura de la sèrie
joc gratis aventura 202 El tresor del tòtem sis
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ajuda al personatge de l´aventura a trobar el tresor del tótem
joc gratis aventura 203 El tresor del tòtem cinc
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En aquesta aventura hauràs de seguir les pistes fins arribar al tresor del tòtem
joc gratis aventura 204 El tresor del tòtem un
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Busca el tresor que hi ha amagat en aquesta illa
joc gratis aventura 205 El tresor del tòtem dos
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Viu aquesta aventura i descobreix on està el mapa del tresor
joc gratis aventura 206 El tresor del tòtem tres
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Busca en aquesta aventura tot allò que et faci falta per trobar el mapa del tresor
joc gratis aventura 207 El tresor del tòtem quatre
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Viu aquesta aventura per trobar el mapa del tresor del tòtem
joc gratis aventura 208 El tresor del tòtem vuit
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: La teva missió és salvar a la presonera que està tancada en una gàbia de fusta penjada d´un arbre.
joc gratis aventura 209 Escapa del món màgic
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Hi ha un noi tancat en un castell màgic i tu l´has d´ajudar a sortir
joc gratis aventura 210 L´aventura del nàufrag
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ets un nàufrag que ha anat a parar a una illa plena de indígenes i hauràs de seguir tots els passos per poder sortir d´allà i tornar a casa.
joc gratis aventura 211 El gripau babau
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquest gripau ha de fer un recorregut agafant tots els bolets que troba pel camí i esquivant tot allò que li pugui fer mal.
joc gratis aventura 212 L´aventura de Whindy
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Depèn de tu que l´aventura de Whindy tingui un final feliç
joc gratis aventura 213 Escapar del túnel
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Estàs tancat en un túnel i has d´aconseguir obrir totes les portes per a escapar.
joc gratis aventura 214 El governador del poker
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aventura en la que el teu personatge ha d´aconseguir totes les propietats de Texas i per fer-ho has de jugar al poker i guanyar alguns diners per invertir.
joc gratis aventura 215 La tomba del faraó
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aconsegueix els tresors de la tomba del faraó sense que cap trampa o guardià et toqui.
joc gratis aventura 216 Rift el robot
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Ajuda al robot a completar els nivells i donar el pastís al monstre final.
joc gratis aventura 217 Aventura de LadyStar - Busca les diferències
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Joc de buscar les diferències en format d´aventura.

Aquí trobaràs una selecció de jocs aventura per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs aventura de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs aventura són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis aventura 218 La granja Youda
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: La teva missió en el joc és portar una granja, recollir els articles i lliurar-los a la gent de les ciutats.
joc gratis aventura 219 Desafiament del minigolf
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Intenta que la pilota entri amb els menor cops possible
joc gratis aventura 220 Ballant amb les ombres
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquest és un joc de plataforma on la única cosa que veuràs seran ombres i figures per tal que facin una idea del que has de superar per arribar al final del nivell.
joc gratis aventura 221 Objectes perduts a Tahiti
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: S´han perdut alguns objectes per les platges de Tahiti que hauràs de trobar abans que s´acabi el temps
joc gratis aventura 222 Solitari clàssic
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Intenta formar tots els pals de les cartes de l´as al rei.
joc gratis aventura 223 Robin al rescat
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: En Robin té la difícil missió de tallar les cordes que subjecten als penjats amb les seves fletxes abans que s´afoguin.
joc gratis aventura 224 Llops contra ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: L´objectiu del jocs es protegir a les ovelles d´un exèrcit implacable de llops ferotges mitjançant la construcció d´armes i torres de defensa
joc gratis aventura 225 Connecta quatre
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Aquest joc és similar al connecta quatre clàssic però amb la particularitat que els grup s´han de fer en corma de quadrat i no en línia.
joc gratis aventura 226 La conquesta Antàrtica
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Dos grups de pingüins lluiten per ser ells els que es quedin com a vencedors de les seves petites illes.
joc gratis aventura 227 Torre elevada
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Construeix una torre tan elevada com puguis amb els blocs que cauran de dalt
joc gratis aventura 228 Carregador de camions
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Has de carregar els camions amb les caixes seguint el mateix ordre que et marca al dibuix i sense trencar-ne cap
joc gratis aventura 229 Quadrícula
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: L´objectiu del joc és aconseguir més quadrats del teu color que el teu contrincant
joc gratis aventura 230 L´anaguet lleig
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Troba les diferències en aquest dibuixos del conte clàssic de l´anaguet lleig
joc gratis aventura 231 Kaboom
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: El jocs consisteix en no deixar explotar cap bomba i rescatar les lletres que formen la paraula Kaboom
joc gratis aventura 232 El pingüí volador
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Hi ha un pingüí que vol arribar a la lluna i per fer-ho haurà de saltar de núvol en núvol.
joc gratis aventura 233 Exploció de dinamita 2
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Col.loca explosius en els punts clau per tal que l´objectiu de cada nivell es compleixi
joc gratis aventura 234 Bloquejador 2
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: L´objectiu del jocs és aconseguir que la pilota arribi a la porta
joc gratis aventura 235 Senyals de tràfic 2
Joc. Joc online. Joc gratis aventura: Hauràs de controlar el tràfic per tal que tots el cotxes arribin con els correspon sense xocar
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació